Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

reizen

*Stem David Attenborough*: je kunt op reis met de experts van National Geographic

*Stem David Attenborough*: je kunt op reis met de experts van National Geographic

Unieke reizen maken met de onderzoekers, fotografen en andere experts van National Geographic. Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar dat is het niet. 

| Suzette Hermsen

Vanaf deze week kun je vakanties boeken bij National Geographic Expedition, de reistak van – jawel – National Geographic.

Begeleid door experts van National Geographic

Overland reizen, expeditiecruises en private jet-trips naar bestemmingen wereldwijd: het portfolio is precies zo uitgebreid als je zou verwachten. Maar het mooiste van alles is natuurlijk dat de kleinschalige groepsreizen worden begeleid door de experts van National Geographic. David Attenborough zelf is er nog nét niet bij, maar de andere wetenschappers, onderzoekers en fotografen zullen – National Geographic kennende – ook zeker niet teleurstellen.

Mooiste plekken ter wereld

Voor dit toffe project ging onze favoriete natuurzender een samenwerking aan met Avila Reizen. Tim van der Wel, eigenaar en oprichter van de reisspecialist: “National Geographic Expeditions biedt reizigers de kans om mee te gaan naar de mooiste plekken ter wereld en deze te beleven met de experts van National Geographic. Ontdekkingsreizen met een vakantiegevoel. Een unieke kans voor iedere reiziger die een diepere reiservaring wil opdoen.”

Lees ook
Waddeneilanden volgens ‘The New York Times’ één van dé plekken om naartoe te gaan in 2019

Meer van dit soort fijne berichten op je tijdlijn? Volg LINDAreizen nu dan ook via Facebook

SNACKS | LIFESTYLE | BUITENLAND | REIZEN

Bron: SuusjeHQ PR & Content | Foto: Getty Images

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer reizen

Lees dit ook even

Please update your browser