reizen

'Ja, ik wil' (trouwen op één van deze vijf mooiste trouwlocaties ooit)

'Ja, ik wil' (trouwen op één van deze vijf mooiste trouwlocaties ooit)

Stap jij binnenkort in het huwelijksbootje maar heb je nog geen idee waar? Wij wel. En jij ook, na het lezen van dit lijstje met mooiste trouwlocaties ooit.

| Pim Prins

Moet je overigens wel éven een stukje roeien met dat bootje, want ze liggen niet bepaald om de hoek.

Lees ook
Geen seks tijdens de huwelijksnacht: 6 x zo trouwen Nederlanders 

1. Baja California Coast – Trouwen op het strand
Je kan natuurlijk ook voor andere stranden gaan, maar dit strand staat bekend om zijn torenhoge rotsen en de prachtige zonsondergangen. Een perfecte mix voor een romantische trouwerij.

2. Leeds Castle (Engeland) – Trouwen in een kasteel
Droom je écht van een sprookjeshuwelijk, reis dan af naar het Engelse Leeds. Dit kasteel is een droom: prachtige tuinen, gigantisch kasteel en zelfs een ophaalbrug is aanwezig. Mocht je hier het ja-woord aan elkaar geven, dan mag je gebruik maken van het hele kasteel.

3. New York – trouwen op het dak van een wolkenkrabber
Je kan het ook helemaal stads aanpakken en trouwen tegen de skyline van New York. Daar til je je liefde voor elkaar naar heel ander niveau.

4. Hotel Riu Montego Bay (Jamaica) – een beetje ‘lowbudget’
Naja, lowbudget? Je moet er natuurlijk nog naar toe, maar als je er bent, kost het geen fluit. Voor 1700 euro is je hele bruiloft geregeld: van ja-woord tot receptie. De ceremonie zelf vindt plaats op de parelwitte stranden van het Jamaicaanse Montego Bay.

5. Palm Springs (Californië) – de LHBT-trouwerij
Deze omgeving wordt geroemd om zijn fijne LHBT-gemeenschap. Daarnaast schijnt de zon er áltijd en wordt de omgeving omschreven als dromerig. Dé tip als jij een je partner van hetzelfde geslacht zijn en op een prachtige plek het ja-woord aan elkaar willen geven. 

Lees ook
Noteer en leer: dit moet je doen als je bang bent voor turbulentie

Meer (gratis) journalistieke stukken? Meer achtergrond, meer verdieping? Je krijgt het met Blendle Premium. Probeer het nu een maand gratis: cadeautje van LINDAnieuws. Hebben? Klik hier.

SNACKS | L'HOMO. | REIZEN

Bron: CNN-travel | Foto: CNN-travel

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer reizen

Meest gelezen

Meer reizen

Lees dit ook even

Meer reizen

Please update your browser