Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

reizen

'Instagram Butler': jouw perfecte Instagram-feed wordt op de Malediven verzorgd door het personeel

'Instagram Butler': jouw perfecte Instagram-feed wordt op de Malediven verzorgd door het personeel

Een butler die je helpt om het pérfecte Instagram-plaatje te schieten. Weleens over gedroomd? Die droom wordt nu werkelijkheid. 

| Isabel Ockers

Het Conrad-resort op de Malediven introduceert namelijk een heus ‘Instagram Trail’.

Lees ook
8 redenen om alles te laten vallen en meteen naar Rotterdam af te reizen. #bucketlist

Foto skills
Het personeel van het Conrad-resort helpt je met het ‘Instagram Trail’ om de meest fotogenieke locaties van het resort te vinden en Instagram-waardige foto’s te maken. De ‘Instagram Butler’ helpt je niet alleen het perfecte plaatje te schieten, maar ook je fotoskills te verbeteren, zodat je het volgende keer zelf kan. Het resort biedt zelfs een complete ‘Instagram Tour’ over het eiland aan, om echt álle Instagram-waardige plekjes vast te leggen. Is weer eens wat anders dan op je strandstoel liggen. Plus: zo maak je iedereen aan het thuisfront stikjaloers. En dat is het doel van vakantiefoto’s, toch?

Wij willen in elk geval meteen het vliegtuig pakken als we het resort zien.

Meer inspiratie nodig voor je volgende reis? TUI barst van de tips en helpt je graag bij het uitkiezen van een Instagram-waardige vakantiebestemming. 

SNACKS | REIZEN

Bron: Cosmopolitan | Foto: Pexels

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer reizen

Lees dit ook even

Please update your browser