reizen

Ik ga op vliegreis en ik neem mee... Alleen een blikje bier?

Ik ga op vliegreis en ik neem mee... Alleen een blikje bier?

De Australische Dean Stinson had waarschijnlijk zijn lolbroek aan toen hij een blikje bier als bagage incheckte op zijn vlucht naar Perth. 

| Pim Prins

Tja, je mag inderdaad geen vloeistoffen meenemen in de cabine, dus op zich best slim bedacht.

Lees ook
Dit is ’s werelds beste stad om naar toe te reizen

Grapje
Natuurlijk bedoelde Dean het als grapje, zo geeft hij toe aan nieuwszender BBC. Hij en een vriend hadden hun snode plan al eerder bedacht, maar voor ze het wisten zaten ze daadwerkelijk samen in het vliegtuig met een blikje bier in het vrachtruim: met bagagelabel en al.

Perth
Vanuit Melbourne landden de twee vier uur later op het vliegveld van Perth. Ze moesten even wachten bij de bagageband, maar ja hoor… Daar was-ie. Het blikje bier is geheel ongeschonden overgekomen.

Vliegmaatschappij
De vliegtuigmaatschappij waar Dean mee vloog, heeft ook een reactie gegeven aan BBC, al hadden ze daar duidelijk hun lolbroek niet aan: “Ja, deze man heeft dat inderdaad gedaan. Hij staat overal op het internet. Wij zijn blij dat we weer gewoon verder kunnen.”

Meer (gratis) journalistieke stukken? Meer achtergrond, meer verdieping? Je krijgt het met Blendle Premium. Probeer het nu een maand gratis: cadeautje van LINDAnieuws. Hebben? Klik hier.

SNACKS | BUITENLAND | REIZEN

Bron: BBC | Foto: Giphy

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer reizen

Meest gelezen

Meer reizen

Lees dit ook even

Meer reizen

Please update your browser