Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

reizen

Perfecte timing of pr-stunt? Deze fotograaf legt huwelijksaanzoek vast (en zoekt 't koppel)

Perfecte timing of pr-stunt? Deze fotograaf legt huwelijksaanzoek vast (en zoekt 't koppel)

De Amerikaanse fotograaf Matthew Dippel wilde het Yosemite National Park vastleggen, toen er ineens een aanzoek voor zijn lens plaatsvond. Nu is hij op zoek naar het stel op de foto.

| Yara Mureau

Of is dit allemaal in scène gezet?

Onverwacht huwelijksaanzoek

Dippel wilde een foto maken, toen hij twee mensen voor zijn lens zag. Er volgde een aanzoek en precies dat moment heeft hij vastgelegd. Nadat hij de foto maakte is hij op zoek gegaan naar het stel, maar ze bleken al vertrokken. Op Twitter heeft de fotograaf de foto gedeeld met de tekst: ‘Twitter, help. Ik weet niet wie deze mensen zijn, maar ik hoop dat ik ze via deze weg kan vinden. Ik maakte deze foto op 6 oktober 2018.’

Echt of… toch nep?

De foto is prachtig en natuurlijk zou Dippel op de juiste plek en tijd kunnen zijn geweest, maar toch trekken meerdere mensen het in twijfel. Zo vragen verschillende mensen zich af: Is this real? En anderen geven aan dat je de berg nooit in een jurk kunt beklimmen. Wij wachten rustig af tot het stel zich heeft gemeld.

Lees ook
K3-zangeres Hanne in de wolken na huwelijksaanzoek: ‘Ik heb ‘ja’ gezegd’

Volg LINDA.reizen nu ook via Facebook voor een goede dosis reisberichten op je tijdlijn.

SNACKS | LIFESTYLE | BUITENLAND | REIZEN

Bron: Twitter | Foto: Getty

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer reizen

Lees dit ook even

Please update your browser