Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

reizen

Binnenkort op citytrip? Met deze app vind je de hotspots die bij je passen

Als je op citytrip gaat, is het best een ding te beslissen welke plekken je gaat bezoeken en welke niet; er is zó veel keus. Deze nieuwe app maakt het makkelijker.

| Kirsten Zijderveld

Met Urban Journalist selecteer je de restaurants, winkels en koffietentjes die bij jou passen.

Lees ook
Lonely Planet zet Friesland op derde plek in top 10 beste Europese bestemmingen

App voor hotspots

Zo kun je op een makkelijke en overzichtelijke manier plekken vinden die je vrienden hebben opgeslagen, of gericht zoeken naar waar locals heen gaan of welke plekken de influencers die je volgt bezoeken. Zo link je de hotspots aan je eigen interesses. Een stuk makkelijker en persoonlijker dan bijvoorbeeld Trip Advisor, want ook al is een restaurant goed beoordeeld, weet je nog niet of het wel jouw stijl of smaak is.

Urban Journalist

Uiterlijk en sfeer

Op de app maak je een eigen profiel aan en kun je foto’s van hotspots delen. Via notities en labels kun je anderen laten weten hoe iets eruit ziet en welke sfeer het heeft. Als je dus zelf op zoek bent naar een rustig restaurant of juist een bruisende plek, kun je het makkelijk vinden. Ook houd je in je digitale paspoort bij in welke landen je bent geweest en kun je een bucket list maken met de plekken waar je nog heen wilt.

Parijs, New York en meer

De app is vanaf vandaag te downloaden via de Appstore en er zijn al meer dan 4000 hotspots op te vinden in 500 steden. Hoe Urban Journalist werkt? Bekijk het hieronder.

VIDEO'S | NIEUWS | LIFESTYLE | TECH | REIZEN

Bron: Urban Journalist | Foto: Urban Journalist

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer reizen

Lees dit ook even

Please update your browser