reizen

Hotels Costa Blanca verwijderen minibar nadat toeristen flesjes vullen met - ja, echt - urine

Hotels Costa Blanca verwijderen minibar nadat toeristen flesjes vullen met - ja, echt - urine

Negen van de tien hotels langs de Spaanse Costa Blanca stoppen met de installatie van minibars in hun hotelkamers nadat (veelal Engelse) toeristen de flesjes na gebruik vulden met ‘andere vloeistoffen’.

| Verena Verhoeven

Zoals water, maar dus ook Britse plas…

Minibar

Een woordvoerder van hotelketen Hosbec vertelt de lokale media: “Het klinkt misschien belachelijk, maar ik kan je verzekeren dat het waar is.” De woordvoerder laat daarbij wel weten dat ze het “godzijdank” altijd ontdekt hebben wanneer er weer iemand de minibar voor toilet aanzag.

Betalen

Een op de drie toeristen die door Hosbec werden ondervraagd, gaf toe de flessen uit de minibar te hebben gedronken en vervolgens te vullen met water of andere niet-gespecificeerde vloeistoffen. Met het navullen willen de Britten voorkomen dat ze voor de drankjes uit de minibar moeten betalen, zo schrijft The SunVolgende keer dus maar even extra checken of het echt appelsap is dat in de minibar staat…

Meer reisberichten lezen? Volg dan de Facebookpagina van LINDA.reizen.

Lees ook
Vader zet toeristen die poseren voor de Toren van Pisa op heerlijke wijze voor paal

Start je dag met een verse dosis nieuws in je mailbox – geselecteerd door de redactie van LINDAnieuws. Schrijf je hier in voor onze ochtendnieuwsbrief en begin je dag goed geïnformeerd.

SNACKS | OPMERKELIJK | REIZEN

Bron: The Sun | Foto: Getty Images

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer reizen

Lees dit ook even

Please update your browser