reizen

Advertorial Hoogste tijd om er last minute tussenuit te gaan? Boek een 'adults only' vakantie

Hoogste tijd om er last minute tussenuit te gaan? Boek een 'adults only' vakantie

Iedereen is tegenwoordig maar druk, drukker, drukst. Er wordt gewerkt, gesport, gesocialized en o ja, toen schoot het boeken van een vakantie er éven bij in. 

Gelukkig is daar altijd nog de last minute-optie.

Dit is de bedoeling
Want wie herkent het niet? Door alle drukte leven jij en je vriend(in) compleet langs elkaar heen en vergeten jullie volledig om soms nog eens wat leuks met elkaar te doen. Tijd om samen op vakantie te gaan dus.

Even geen kinderen
En samen betekent ook echt samen, dus zonder het geluid van gillende kinderen in een zwembad op de achtergrond. Dat schreeuwt om een TUI SENSIMAR-hotel. Lekker luxe ‘adults only’-overnachtingsplekken die in het leven zijn geroepen voor stellen die er echt even samen tussenuit willen.

Dompel je onder in luxe
Prachtige kamers, whirlpool, massages, lekker ongestoord een boek lezen op jullie privéterras en romantisch (én culinair) dineren en natafelen. Tijdens een TUI SENSIMAR-vakantie heb je eindelijk weer eens tijd voor elkaar en kom je honderd procent tot rust. En dat is soms echt even nodig om weer met goede moed aan het werk te gaan.

Winnen
Ben jij enorm toe aan zo’n vakantie van TUI? Deel dan nu je leukste vakantiemoment via toeaantui en maak kans op zo’n heerlijke last minute.

SNACKS | ADVERTORIAL | LIFESTYLE | REIZEN

Bron: TUI | Foto: TUI

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

ineke Prinsineke Prins

Ik ben een adult, sinds 8 maanden alleen,en ben aan vakantie toe. (mijn maatje is er niet meer) maar neem een zus mee.

Meer reizen

Meest gelezen

Meer reizen

Lees dit ook even

Meer reizen

Please update your browser