reizen

Hoe ziet jouw vakantie eruit? Vertel het ons en win een Polaroid camera (óf een reischeque)

Hoe ziet jouw vakantie eruit? Vertel het ons en win een Polaroid camera (óf een reischeque)

Net weer – voor de zesde keer vandaag – een nat pak gehaald? Te laat op je werk omdat er blaadjes op de rails lagen? Droom dan even weg naar jouw eerstvolgende vakantie.

Zie je ‘m nu voor je? Mooi, wij zijn namelijk reuze benieuwd hoe die vakantie eruit ziet. Deel ‘m met ons, dan hebben wij een fijne prijs voor je in petto.

Da’s toch appeltje eitje?
Het werkt heel simpel: vul hier de enquête, waarin je je toekomstige vakantie voor ons beschrijft. Ga je skiën? Wordt het een wandeltocht door de Alpen? Of luier je het liefst een week aan een zwembad? Vertel het ons. Gelukt? Mooi, dan ding je nu mee naar een Polaroid camera ter waarde van €108 (die je uiteraard tijdens je volgende trip in je koffer stopt). Maar er is meer.

Een prijs voor jouw favoriete reis
Je kunt ook een reischeque ter waarde van € 400 winnen. Daar maak je kans op als je het tweede formulier invult. En da’s heus geen lange vragenlijst hoor. Beantwoord ‘m snel en wie weet win jij die reischeque. Dan kun je die herfstdip een stuk beter hebben, niet? Wij blij, jij blij.

De winnaars zijn gekozen en hebben een persoonlijke e-mail ontvangen.

SNACKS | WIN | LIFESTYLE | REIZEN

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

isabella Ivoryisabella Ivory

Wat een leuke actie! Fotografie is mijn #1 hobby dus ik ga duimen!!

Chantal van UlftChantal van Ulft

Meteen meegedaan! Ik hou van reizen en fotografie is een van mijn grootste hobby's! Helaas is de camera die ik had kapot, dus ik moet het nu even doen met mijn mobiel totdat ik genoeg geld heb voor een nieuwe camera... Of totdat ik deze Polaroid camera win :)

davina van belledavina van belle

Super!

Jolanda FransenJolanda Fransen

Mooie foto's zijn heel belangrijk voor een mooieherinnering voor later

Francien KramerFrancien Kramer

Ik heb hem ingevuld en nu ga ik heel hard duimen.

Eline HoogEline Hoog

Meeega leuk! Ik wil al jaren een Polaroid camera :)

Pleun Van AsseldonkPleun Van Asseldonk

Ik kan de eerste enquete niet invullen dus vandaar dat ik hieronder even vertel hoe ik mijn drooomvakantie voor me zie.Het duurt nog even maar over ongeveer 9 maanden ga ik een half jaar naaarr.. South-Africa!Ik ga daar niet alleen op vakantie maar ik ga ook een half jaar studeren. Ik wilde altijd al heel erg graag naar Zuid-Afrika en nu heb ik eindelijk de kans gekregen. In mijn uppie ga ik dit avontuur aan. Soms stel ik me al even voor hoe het is om langs de kust van Kaapstad te wandelen en uit te kijken over Kaapstad vanaf de Tafelberg. Ik heb heel veel zin om nieuwe mensen te ontmoeten en de mooiste plekjes te ontdekken. Hoe mooi zou het zijn als ik dit alles met een polaroid camera kan vastleggen zodat ik later kan terugkijken naar een half jaar Zuid-Afrika vol avontuur.

Claudia MustersClaudia Musters

ik probeer de 2e enquête in te vullen maar ik word er steeds uitgegooid??

Susan van de SandeSusan van de Sande

Mijn vriend en ik gaan komend jaar naar Maleisie. Hoe tof zou het zijn om met deze gave camera de mooie stranden, de jungle en de rijstvelden vast te kunnen leggen?

Gea JagerGea Jager

erg leuk om altijd foto's te kunnen maken

Meer reizen

Meest gelezen

Lees dit ook even

Please update your browser