Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

reizen

Alle Harry Potter-fans verzamelen: door deze magische yoga ga je wél met plezier sporten

Alle Harry Potter-fans verzamelen: door deze magische yoga ga je wél met plezier sporten

Als echte Harry Potter-fan zou je natuurlijk het liefst op een bezemsteel springen voor een potje Zwerkbal, maar voor iedereen die nog steeds geen Zweinstein-brief heeft ontvangen is er nu een magisch alternatief.

| Verena Verhoeven

Wat dacht je van Harry Potter-yoga? Cosmopolitan US schreef er in 2016 al over, maar de lessen zijn sinds Halloween weer helemaal populair.

Harry Potter-yoga

Twee yogi’s uit Texas bedachten deze yoga-versie die geheel in het teken staat van Harry en co. Met een toverstok in de aanslag ga je van de ene naar de andere houding die je uit je normale ‘dreuzel-lessen’ kent, maar dan op z’n tovenaars dus. Zo roepen de yogi’s bijvoorbeeld: “Stel je voor dat je in de Zweinsteinexpress zit” en “Kom op, Strijders van Perkamentus!” Ook moet je de Beukwilg-houding aannemen en worden er verschillende patronussen nagedaan. Het geheel wordt afgesloten met het luisteren naar een passage uit Harry Potter en de Relieken van de Dood, terwijl je heerlijk onder je onzichtbaarheidsmantel (oké, oké, een yoga-deken) zit.

Lees ook
Hier wil je heen: Harry Potter pop-up store geopend in Utrecht

Flinke reis

Zo dun als een toverstokje zul je er niet mee worden, maar wij zouden in ieder geval wél veel vaker gaan. Helaas moet je daar – tenzij je ergens een viavia ontdekt – wel even voor reizen. Voor zover bekend zijn er alleen nog maar lessen in Texas en in Dublin en heeft in Nederland nog niemand deze yogastijl opgepakt. Laten we hopen dat een yogi zich bij het lezen van dit stuk ‘uitverkoren’ voelt en we snel aan de slag kunnen. Accio yogamat.

SNACKS | GEZOND | LIFESTYLE | SPORT | REIZEN | #HOUVOL

Bron: Cosmopolitan US | Foto: ANP

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer reizen

Lees dit ook even

Please update your browser