Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

reizen

Vaarwel inpakproblemen: win deze handige cosmetica Travel Kit van SMPL

Vaarwel inpakproblemen: win deze handige cosmetica Travel Kit van SMPL

Al je cosmetica mee op reis, het is vaak nogal een onmogelijkheid. Maar, goed nieuws: met deze set van ‘SMPL’ (t.w.v. €84) heb je alles wat je tijdens je vakantie nodig hebt bij de hand. 

| Cheyenne Esajas

Vaarwel grote flessen en potten die je voorheen met je mee moest zeulen.

Lees ook
Duurzaam hout: maak kans op deze Wooden Amsterdam snijplank

Natuurlijke Travel Kit
De reinigende crème, exfoliërende spons, droogshampoo, zonnebrand en multifunctionele deodorant zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten. De verpakkingen bevatten minder dan honderd milliliter en zitten in een doorzichtige tas, waardoor de set gemakkelijk in de handbagage mee kan door de douane.

 

 

SMPL
De producten van SMPL worden in een Nederlands laboratorium gemaakt en bestaan alleen uit natuurlijke ingrediënten van hoge kwaliteit. De producten zijn multifunctioneel en geschikt voor iedere huid.

Winnen?
Wil jij kans maken op één van de twee SMPL Travel Kits die wij weggeven? Laat dan in de reactie weten waar jij deze set mee naartoe zou nemen. Na twee weken nemen we contact op met de winnaar.

De winnaars zijn gekozen. Er kan niet meer worden gereageerd.

SNACKS | WIN | LIFESTYLE | REIZEN

Bron: SMPL | Foto: SMPL

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Mandy ClazingMandy Clazing

Super praktisch en lijkt me heerlijk, ik zal dit pakket meenemen naar Sofia/ Bulgarije! Heb namelijk in oktober samen met mijn oud Verpleegkunde studiegenoot een tripje geboekt, ZIN IN!:) :)

jackie Den Haagjackie Den Haag

super size - super handy- SUPER COOL

Kristel WijersKristel Wijers

Die gaat mee op huwelijksreis!

Anja RosselAnja Rossel

Ook al blijf ik in eigen land;deze travelkit gaat zéker mee in de reistrolley

Dolly LotthrinkxDolly Lotthrinkx

Binnenkort staat er een trip naar Madrid op het programma. We gaan deze keer voor het eerst voor alleen handbagage. Ik was in gedachten al aan het puzzelen met de vraag hoe alles mee te nemen qua verzorgingsproducten. Als ik dit zou winnen zou dat 'probleem'dus meteen verholpen zijn.

Mechteld EmoMechteld Emo

Deze set gaat mee naar een supertropisch bountystrand, met hagelwit zand, palmbomen, helderblauwe zee, waar knappe surfdudes rondlopen en goede cocktails worden geschonken. De reis is nog niet geboekt, ik ga last minute weg, maar deze beschrijving lijkt me wel een mooie bestemming. Helemaal mooi zou het zijn als ik deze mooie producten mee mag nemen om daar te proberen, lijkt me dat ik dan helemaal klaar ben om te vertrekken!

Catootje PloegaertCatootje Ploegaert

Kei relaxt en handig, nu alleen nog een vakantiebestemming bedenken, want die hebben we bog niet, zoveel keuze

Anneliese de WaalAnneliese de Waal

Ik doe graag mee, ik ga in september naar Afrika met het vliegtuig, zou deze mooi SMPL Travel Kits graag mee willen nemen in het vliegtuig.Groetjes Anneliese

elletjee maaselletjee maas

Deze set zou meegaan naar Thailand waar ik mijn dochter dan ga opzoeken, ideaal want de koffer zit natuurlijk al overvol, behalve spulletjes voor mezelf heb ik ook een lijst met spullen die ik voor haar mee moet nemen uit Nederland

Sandra BoonSandra Boon

Oh heerlijk! Ik ga dit jaar nog naar de Malediven en waarschijnlijk ga ik ook nog een roadtripje Scandinavië doen :) Zou ideaal zijn om zo'n reissetje te hebben! <3

Meer reizen

Lees dit ook even

Please update your browser