Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

reizen

Deze grote vliegtuigergernis verdwijnt dankzij de nieuwe stoelen van British Airways

Deze grote vliegtuigergernis verdwijnt dankzij de nieuwe stoelen van British Airways

Britse luchtvaartmaatschappij British Airways heeft met een nieuw stoelenbesluit in één keer de grootste ergernis in een vliegtuigcabine óóit weggenomen. 

| Pim Prins

Je stoel naar achteren klappen: dat gaat vanaf eind dit jaar in sommige vliegtuigen niet meer.

Lees ook
8 x dit vindt het vliegtuigpersoneel héél irritant aan jou

Niet helemaal weg
Je leest het goed: in sommige vliegtuigen. De verstelbare stoel is daarmee dus nog niet helemaal verdwenen. British Airways haalt ze uit 25 toestellen die vluchten korter dan vier uur maken. Comfort staat voorop bij de Britse luchtvaart maatschappij, en aan The Sun laat een woordvoerder dan ook weten dat “alle stoelen een standaard positie krijgen, zodat alle passagiers comfortabel kunnen zitten”.

Wifi
De verstelbare stoel verdwijnt, en er komt nog wat moois voor terug: wifi aan boord. “De nieuwe stoelen krijgen telefoonopladers en binnenkort zal er ook wifi aan boord zijn van onze vliegtuigen,” aldus de woordvoerder.

Voor ruim 21.000 dollar heb je nooit last van andere vliegtuigstoelen. Krijg je tijdens de vlucht ook nog eens kaviaar en een eigen douche. 

NIEUWS | REIZEN

Bron: The Sun | Foto: Giphy

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer reizen

Lees dit ook even

Please update your browser