Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

reizen

Gezin in ‘Ik Vertrek’ verkast naar Frankrijk en kijkers hebben medelijden met dochter Amber

Gezin in ‘Ik Vertrek’ verkast naar Frankrijk en kijkers hebben medelijden met dochter Amber

Bankmedewerkers Loes en Bart (allebei 46) verruilen in ‘Ik Vertrek’ (AVROTROS) het Brabantse Waalwijk voor het Franse Rezay. Amber (15), de dochter van Loes, gaat ook mee. 

| Kirsten Zijderveld

Kijkers hebben medelijden met haar. Maar of dat terecht is?

Lees ook
Hans en Karin blijven positief na tegenslagen op Bonaire in ‘Ik Vertrek’

Minicamping
Loes en Bart zijn het kantoorleven zat en besluiten een chambres d’hôtes met minicamping te beginnen in Frankrijk. Dat ze de taal niet spreken, geen horeca-ervaring hebben en zelf nog nooit gekampeerd hebben zien ze niet als probleem. Loes blijft nog even in Nederland werken terwijl Bart aan de verbouwing begint, en na een paar maanden zonder elkaar doorgebracht te hebben, kan in mei 2017 het avontuur met z’n drietjes beginnen.

Leerachterstand
Loes’ dochter Amber heeft een leerachterstand en maakt moeilijk contact met mensen. In Frankrijk gaat ze niet naar school, maar helpt ze mee in de chambres d’hôtes. In de aflevering is te zien dat ze behoorlijk moet wennen, en kijkers snappen de keuze van Loes en Bart om te vertrekken naar een ander land dan ook niet. Toch vinden andere kijkers de kritiek onnodig; volgens hen doet Loes haar uiterste best om het Amber naar haar zin te maken en is het een kwestie van wennen.

‘Waarom in vredesnaam’
De reacties op de aflevering van Ik Vertrek, die je hier bekijkt, zijn verschillend. Het fragment begint op minuut 30:12.

Nog meer video’s zien?
Meld je aan bij LINDA.tv voor nog meer video’s & originele LINDA.tv-programma’s.

NIEUWS | TV | FRAGMENT GEMIST | REIZEN

Bron: AVROTROS | Foto: Screenshot Ik Vertrek

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer reizen

Lees dit ook even

Please update your browser