Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

reizen

George en Amal Clooney behoeden met gulle actie medepassagiers van geluidsoverlast tweeling in vliegtuig

George en Amal Clooney behoeden met gulle actie medepassagiers van geluidsoverlast tweeling in vliegtuig

Reizigers die onlangs in het vliegtuig bij George en Amal Clooney zaten, hielden er niet alleen een leuk verhaal aan over. Ze kregen ook nog eens een leuk (en nuttig) cadeautje.

| Boris Lemereis

Het Hollywoodkoppel deelde namelijk geluiddempende koptelefoons uit.

Lees ook
Dubbel beschuit met muisjes: tweeling George en Amal Clooney geboren

Geluidsoverlast
De reden? Ze namen hun zes maanden oude tweeling mee, Ella en Alex. En zoals bij bijna iedereen die weleens vliegt bekend is, kunnen kleine kinderen voor behoorlijk wat geluidsoverlast zorgen. George en Amal wilden dat tegengaan.

Woordgrap
De koptelefoons waren wel van de nodige portie marketing voorzien: ze bevatten het logo van Georges drankmerk Casamigos Tequila. Er zat een briefje bij: ‘Apologizing ahead of time‘ (waarbij in de Nederlandse vertaling ‘bij voorbaat excuses’ de woordgrap verloren gaat).

Tarantino droeg ze
Het cadeautje was niet voor het hele vliegtuig weggelegd: het koppel deelde alleen koptelefoons uit in de eerste klas, waar ze zelf ook zaten. Een anonieme bron zegt tegen Page Six dat ook regisseur Quentin Tarantino zich in het vliegtuig bevond, én de koptelefoon droeg. De baby’s bleven overigens muisstil.

NIEUWS | KINDEREN | BEKEND | OPMERKELIJK | BUITENLAND | REIZEN

Bron: Page Six | Foto: ANP

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer reizen

Lees dit ook even

Please update your browser