Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

reizen

Genoeg poen? Hier prik je een vorkje voor twee miljoen

Genoeg poen? Hier prik je een vorkje voor twee miljoen

Heb je de jackpot gewonnen, een maag die ruimte heeft voor achttien gangen en ben je niet bang voor hoogtes? Dan hebben wij de gouden tip voor een origineel avondje uit.

| Merel Boudrie

In Singapore kun je namelijk een vorkje prikken voor twee miljoen dollar. Maar dan ga je wel met een ring vol diamanten naar huis.

Luxe is een understatement
Op het dak van het Marina Bay Sands-hotel in Singapore bevindt zich het restaurant Ce La Vi. In samenwerking met het Russische diamantbedrijf World of Diamonds biedt het restaurant een luxe avond aan, inclusief helikoptervlucht boven de stad, varen op een luxe cruiseschip en een privéchauffeur die jullie in een Rolls Royce naar het restaurant brengt.

Je pakt gelijk een lekker uitzicht mee:
Schermafbeelding 2016-07-14 om 16.05.08

Moet niet gekker worden
Met persoonlijke diamanten stokjes – waarop jullie naam is gegraveerd – eten jullie vervolgens een achttiengangendiner te midden van tienduizend rozen (tien! duizend!). Ce La Vi en World of Diamonds beloven een avond met voedsel van de beste kwaliteit: jullie eten de lekkerste oesters en de duurste kaviaar, en de zilte smaak spoelen jullie weg met wijnen die minstens 44 jaar oud zijn. Voor minder doe je ’t ook niet als je twee miljoen dollar betaalt, natuurlijk.

De rooftop-bar:
Schermafbeelding 2016-07-14 om 16.09.25

Aandenken
Jullie gaan uiteraard niet met lege handen naar huis. Ieder stel krijgt een roségouden ring mee met 2.8 karaats blauwe diamanten. De ring is vernoemd naar actrice Jane Seymour. Mocht je interesse hebben: deze bijzondere avond is slechts voor één stel beschikbaar. Na een screening wordt het gelukkige koppel geselecteerd.

Jane Seymour met de diamanten ring:
Schermafbeelding 2016-07-14 om 16.13.07

SNACKS | OPMERKELIJK | BUITENLAND | REIZEN

Bron: Mashable | Foto: Twitter

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer reizen

Lees dit ook even

Please update your browser