Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

Advertorial

Optimaal genieten bij Thermen Bussloo of Thermen Soesterberg met een hele fijne korting

Na al die kou kunnen jij en je huid wel een oppepper gebruiken. En omdat die zomervakantie nog best ver weg is, laat je je samen met een vriend(in), buurvrouw of moeder gewoon in de watten leggen bij Thermen Bussloo of Thermen Soesterberg.

Da’s minder ver weg, goed voor je lijf, je portemonnee en je humeur, geloof ons maar.

Mooie locatie

Thermen Bussloo is wellness-paradijs in oosterse sferen dat zich bevindt in Gelderland, vlakbij Apeldoorn. Zodra je de auto hebt geparkeerd, word je al zen.  Je wordt verwelkomd door het vriendelijke personeel dat er alles aan zal doen je aan het eind van de dag als herboren en vol energie naar huis te laten gaan. En dit heerlijks geldt ook voor de vestiging in Soesterberg. Mogen we al?

Thermen Bussloo

Bij Thermen Bussloo komen al je zintuigen aan bod. Laat je bijvoorbeeld verrassen door de Himalaya Zoutkristalgrot, waar de uit Nepal geïmporteerde zoutkristallen je lichaam zuiveren. Of vergeet de waan van alledag en ontmoet aarde, water, vuur en lucht in de Vier Elementensauna. Ben je juist toe aan ultieme ontspanning, maak dan een wandeling door de prachtige tuin of breng dan een bezoekje aan de Azië sauna, hier waakt een grote Boeddha over je innerlijke rust. Vervolgens loop je geheel zen door naar het restaurant. Prima volgorde als je het ons vraagt.

Thermen Soesterberg

Thermen Bussloo en Soesterbeg ze(n)tten zich al meer dan tien jaar in voor ultiem genieten en relaxen. Omringd door groen heeft Thermen Soesterberg zich door de natuur laten inspireren. In Thermen Soesterberg vind je naast authentieke saunarituelen, verschillende baden en rustruimten ook het unieke Sauna Theater. De verhalen in dit theater zullen je zeker weten raken. 

Kortingsactie

Bij zowel Thermen Bussloo als Thermen Soesterberg mag je nu gratis een vriendin, je zus, de buurvrouw, je moeder of wie jij maar wilt, meenemen. Je betaalt dan maar € 17,25 per persoon (in plaats van € 34,50) en hebt dan de hele dag toegang tot alle faciliteiten van de Thermen. Bovendien kun je kosteloos meedoen aan het unieke belevenissen zoals opgietingen en rituelen. Ga snel naar deze pagina om te reserveren. De actie is geldig tot 31 mei 2018.

VIDEO'S | SNACKS | ADVERTORIAL | LIFESTYLE | EVEN WEG

Foto: Thermen Bussloo

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer even weg

Lees dit ook even

Please update your browser