Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

Advertorial

Er is nog hoop: hoe je tóch nog een reis naar Kenia kunt winnen

Er is nog hoop: hoe je tóch nog een reis naar Kenia kunt winnen

Het kan je bijna niet ontgaan zijn: uit alle inzendingen werd Sophie Peelen (35) tijdens het LINDA.festival verkozen als winnaar van de TUI-droomreis naar Kenia. Mét vijftien vriendinnen.

Jaloers? Wij stiekem ook. Maar er is goed nieuws voor iedereen die na bovenstaande bekendmaking huilend in haar bed belandde. TUI geeft nóg een reis naar Kenia weg.

Kenia voor twee

Voor twee personen weliswaar, maar dat is toch zeker ook niet verkeerd. Hoe je kans maakt? Vul de wildcard in die je vindt op LINDA. 171 en wie weet sta jij binnenkort alsnog met je verrekijker in het Tsavo-park. Heb je meteen geen reden meer om jaloers te zijn op Sophie. Want voorlopig zijn we dat om onderstaande vijf redenen nog even wel:

1. Sophie krijgt vijftien stoelen voor een sundowner op Diani Beach

Luieren op het allermooiste strand van Oost-Afrika is natuurlijk alles behalve een straf. Sterker: als we een minpuntje moéten noemen, kunnen we alleen bedenken dat je je zonnebril op moet houden omdat het strand zo oogverblindend wit is. Heerlijk om hier met een cocktail op het leven te proosten met al je dierbaren.

2. Ze spot de fashionprint van het seizoen in het echt

Op het LINDA. festival vinkte je de panter(print) als eerste van je lijstje voor the Big Five af. Wie op safari gaat, weet echter dat dit majestueuze dier in de praktijk iets lastiger te spotten is. Sophie gaat met haar vriendengroep op safari naar het Tsavo East National Park. En laat je bij Mudanda Rock nou juist een enorm grote kans hebben om het luipaard te zien.

3. Bikini vergeten? 15 vriendinnen om er een van te lenen

Als we de stranden in Kenia zien, kunnen we ons bijna niet voorstellen dat je vergeet om je bikini in te pakken. Want hier wil je kopje onder om de onderwaterwereld van de Indische Oceaan te spotten. Fijn dat er minimaal zes vriendinnen zijn die een extra bikini – of twee – uit hun koffer voor je kunnen toveren.

4. Een vliegreis is nog nooit zo snel voorbij gegaan

Voor bijkletsen in de kroeg zijn we altijd wel te porren, maar catching up in een vliegtuig klinkt eigenlijk nog beter. Die vliegreis naar Kenia is een eitje als je met z’n vijftienen aan boord stapt. Met al je vriendinnen vliegt de tijd voorbij, zeker omdat je in de supercomfortabele TUI Dreamliner vliegt.

5. Sophie kan 15 vriendinnen taggen in haar insta-foto’s

Grote kans dat er inmiddels al vijftien vrouwen zijn toegevoegd aan de ‘Kenya-believe-it’-groepsapp. Want het leukste van reizen is – naast de herinneringen die je maakt – misschien wel de voorpret. En wie kan er nu vijftien vriendinnen taggen in een Instagramable safari-jeep?

Invullen die wildcard

Denk je nu: ja, já, JA! Dit wil ik zeker weten allemaal ook. Dan weet je wat je te doen staat. Invullen die wildcard. Dan huil je binnenkort misschien wel van geluk.

SNACKS | ADVERTORIAL | BUITENLAND | REIZEN

Bron: TUI | Foto: TUI

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

jeanieke klaverenjeanieke klaveren

ahhhh dan jank je echt van geluk

Stephanie vdStephanie vd

Heel gaaf!

Meer reizen

Lees dit ook even

Please update your browser