Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

reizen

Eíndelijk verleden tijd: vliegtickets die na twee keer klikken ineens duurder zijn

Eíndelijk verleden tijd: vliegtickets die na twee keer klikken ineens duurder zijn

Vergelijkingssite PaperFlies lanceert vandaag een nieuwe functie waarmee reizigers vliegticketprijzen tot maar liefst dertig dagen kunnen vastzetten.

| Suzette Hermsen

Is het eindelijk niet meer mogelijk dat je ticket na twee keer kijken ineens ‘zomaar’ van prijs is veranderd.

Lees ook
Je krijgt geld tóe als je naar een van deze eilanden op vakantie gaat

Reserveren
Tijdens het boeken van een vliegticket krijgen reizigers de mogelijkheid om tegen vergoeding een ticket te reserveren. Een reis van 550 euro kun je bijvoorbeeld verzekeren voor tien euro. Mocht de prijs binnen dertig dagen veranderen, dan is het mogelijk om het vliegticket alsnog voor 550 euro binnen te harken.

Hoger én lager
De service vergoedt een prijsverhoging tot tweehonderd euro per passagier. In het geval het ticket goedkoper wordt (je weet wel, dat gebeurt zo vaak), krijgt de reiziger ook een melding om gebruik te kunnen maken van de prijsdaling.

Lees ook
Alsjemenaussie: er komt een rechtstreekse vlucht van Londen naar Australië

Haast
“We zijn elke dag bezig om het vinden en boeken van vliegtickets te vereenvoudigen” zegt Bob Stolk, co-founder van PaperFlies. “Een weloverwogen keuze is belangrijk, maar er is vaak enige haast bij het boeken omdat prijzen veel schommelen. Of je bent veel kwijt aan hoge annulerings- en wijzigingskosten. Dit willen we tegengaan. We zijn daarom trots dat we de eerste Nederlandse website zijn die deze service aanbiedt.”

NIEUWS | LIFESTYLE | REIZEN

Bron: Paper Flies | Foto: Hollandse Hoogte

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer reizen

Lees dit ook even

Please update your browser