reizen

Eindelijk eens niet aan de prijs: 7 x betaalbare Airbnb-adressen in Parijs

Eindelijk eens niet aan de prijs: 7 x betaalbare Airbnb-adressen in Parijs

We kunnen er lang en kort over zijn, maar Parijs is gewoon duur. Des te fijner is het als je er tóch een redelijk betaalbaar appartement kunt vinden. 

| Suzette Hermsen

Zodat je de rest van je geld uit kunt geven aan macarons en elegante kledingstukken.

Lees ook
24 uur in Parijs: omdat een tour de l’amour nooít verveelt

Speurwerk
Een betaalbaar hotel vinden, dat ook nog eens op een fijne plek ligt, is nogal een uitdaging, maar gelukkig is daar altijd nog Airbnb. Wij zetten zeven betaalbare en centraal gelegen overnachtingsplekken op een rij. Scheelt je alvast wat speurwerk.

1. Panthéon Saint Germain
Alleen al vanwege de wijk en de houten balken wil je in dit appartement logeren. Maximaal vier personen en in dat geval €140 per nacht.

2. Lichte studio 
In deze fijne studio in het derde arrondissement kunnen vier mensen terecht, maar met z’n tweeën is het net iets prettiger vertoeven. In dat geval €100 per nacht.

3. Beaubourg appartement
Typische Instagramplaatjes schiet je in dit appartement vanaf het Franse balkon. Binnen is het er iets minder interessant, maar ach, in Parijs wil je toch niet thuis zitten. Maximaal vier personen en in dat geval €83 per nacht.

Lees ook
De lekkerste macarons van Parijs vind je hier

4. Sous les toits de Montmartre
Voor maar €75 per nacht slaap je met z’n tweeën in dit lieflijke appartement, gelegen te midden van heel veel leuke winkeltjes en gezellige restaurants.

5. Knus appartement midden in het centrum
Het Louvre Museum, Centre Pompidou: dit sfeervolle appartement voor twee personen ligt vlakbij allerlei hotte Parijse highlights. Voor €75 per nacht is-ie voor even van jou en je lover.

6. Studio bij de Arc de Triomphe
Voel je even op en top in Parisienne in deze chique studio vlakbij de Arc de Triomphe. Je wandelt via de Champs-Élysées zo de stad in. Maximaal met vier personen en in dat geval €183 per nacht.

7. Duplex Opéra 
In dit moderne appartement vlakbij de gezellig wijk Montmartre, kun je met z’n drieën overnachten, maar om het voor iedereen leuker te houden, doe je er verstandig aan om lekker met z’n tweeën te komen. Kost je slechts €94 per nacht.

Toch liever gewoon een hotel in Parijs? Bij TUI heb je keuze te over. 

SNACKS | LIFESTYLE | BUITENLAND | REIZEN

Bron: Aribnb | Foto: Pixabay

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer reizen

Lees dit ook even

Please update your browser