reizen

8 x de leukste boeken om snel nog even in te slaan voor je zomervakantie

8 x de leukste boeken om snel nog even in te slaan voor je zomervakantie

Met een zilte zeelucht in je neus, voeten in het zand en een boek in je hand, is het leven bijzonder goed. Helemaal fijn als dat boek ook nog eens geweldig leuk is. 

| Stijn de Vries

En dat laatste kan natuurlijk gewoon geregeld worden.

Ook nog met korting

Wij zetten de acht leukste vakantieboeken voor je op een rij. En met de kortingspas die je bovenop LINDA.168 DE AFFAIRE vindt, krijg je ook nog eens vijf euro korting op één van deze fijne boeken. Komen ze:

1. De dag van de doden – Nicci French

De dag van de doden is het achtste en laatste deel van de spannende Frieda Klein-serie van Nicci French. Al acht jaar lang wordt Frieda achtervolgd, en in deze thriller gaat ze voor de laatste keer de confrontatie met haar vijand aan.

2. Pinnen in Mongolië en andere oplosbare reisongemakken – Liesbeth Rasker

Journalist Liesbeth Rasker schrijft in haar eerste boek over haar favoriete hobby: reizen. Ze geeft de lezer tips, adviezen en do’s en dont’s zoals alleen zij dat kan. Hilarisch en lekker praktisch.

3. Het verhaal van het verloren kind – Elena Ferrante

Na De geniale vriendin, De nieuwe achternaam en Wie vlucht en wie blijft is dit het langverwachte vierde en laatste deel van Elena Ferrantes romans. Een adembenemende ontknoping die zich afspeelt in het gevaarlijk mooie Napels.

4. Berichten uit het tussenhuisje – Henk van Straten

De Nederlandse auteur Henk van Straten schrijft met compassie, humor en liefde over één van de meest verwarrende periodes uit zijn leven. Slaappillen, vrouwen, hartklachten en paniek: hij vertelt alles over de tijd na zijn scheiding. En dat alles vanuit het tussenhuisje.

5. Verlangen naar verbinding – Brené Brown

Professor aan de Universiteit van Houston, Brené Brown, schrijft in haar nieuwe boek over het verlangen om ergens echt bij te horen, maar tegelijkertijd ook over het hebben van de moed om grenzen aan te geven.

6. Hartschade – Hella de Jonge

Hella komt door hartproblemen in een medisch circus terecht, en dat in een tijd kort na de Tweede Wereldoorlog. Een openhartig, autobiografisch boek over ten onder gaan of blijven strijden.

7. Dochter van het moeras – Karen Dionne

Helena’s moeder is als tiener ontvoerd en in een moerasgebied vastgehouden. Haar vader, die Helena’s moeder ontvoerde, kwam jaren later in de gevangenis terecht. Na zijn ontsnapping uit de gevangenis weet alleen Helena haar vader te vinden: in het moeras.

8. Katja was hier – Katja Schuurman

Met elke reis die Katja maakte, leerde de actrice en presentatrice dat je niet alleen andere werelden ontdekt, maar ook iedere keer iets over jezelf. Katja’s eerste reisboek staat dan ook vol herinneringen en bijzondere ontmoetingen die ze tijdens haar trips heeft gemaakt.

Lees ook
Liesbeth Raskers reishandboek: ‘Soms is solo-reizen ook gewoon klote’

De zon schijnt en daarom geeft LINDA. korting op de fijnste producten in onze shop. Neem hier snel een kijkje.

SNACKS | LIFESTYLE | REIZEN

Bron: LINDA.168 | Foto: Pixabay

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer reizen

Lees dit ook even

Please update your browser