reizen

Dit is 's werelds beste stad om naartoe te reizen

Dit is 's werelds beste stad om naartoe te reizen

Je hebt waarschijnlijk nog nooit van dit kleine stadje in Oost-Mexico gehoord, maar volgens website ‘Travel + Leisure’ is het de beste plek op aarde om vakantie te vieren: San Miguel de Allende. 

| Pim Prins

En dat komt lang niet alleen doordat de zon er het hele jaar schijnt.

Lees ook
In dit Italiaanse dorp in Sardinie kan je voor één euro een huis kopen

Jaarlijkse verkiezingen
Travel + Leisure houdt jaarlijks een onderzoek onder reizigers waarbij er op allerlei punten gescoord kan worden, en dit jaar kwam het Mexicaanse San Miguel de Allende met 92,12 punten als winnaar uit de bus. Op de tweede plek staat de stad Charleston, in de Amerikaanse staat South Carolina, en de derde positie is voor Chiang Mai in Thailand.

Festivals tot Oprah’s tequila
Waarom San Miguel de Allende zo’n topper is? Zet je schrap, hier komt een kleine greep uit de dingen die je er zoal kunt doen. In het kleine Mexicaanse stadje zijn het hele jaar door festivals (waaronder een parade van de loco’s: de gekken), er zijn véél warmwaterbronnen, alles ligt op loopafstand, je kan er de favoriete tequila van Ophrah Winfrey drinken, er zijn heel veel… Ehhhh… Beter idee: kijk anders gewoon even naar deze video:

Hele lijst
De hele lijst van Travel + Leisure met beste steden om naartoe te reizen vind je hier.

Meer (gratis) journalistieke stukken? Meer achtergrond, meer verdieping? Je krijgt het met Blendle Premium. Probeer het nu een maand gratis: cadeautje van LINDAnieuws. Hebben? Klik hier.

VIDEO'S | NIEUWS | BUITENLAND | REIZEN

Bron: Travel + Leisure | Foto: Getty Images

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer reizen

Meest gelezen

Meer reizen

Lees dit ook even

Meer reizen

Please update your browser