Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

Advertorial

Dit is nu al het leukste reisgidsje van het jaar en je leest het hier

Dit is nu al het leukste reisgidsje van het jaar en je leest het hier

De keuze op de reismarkt is reuze, en da’s nog een understatement. Het kan soms dus best prettig zijn om voor de nodige inspiratie door wat fijne, overzichtelijke travelmagazines te bladeren. 

Met mooie foto’s, fijne tips en plekken waar je al jaren over droomt. Wij hebben zo’n reisgidsje voor je.

BEKIJK REISGIDSJE *

Déjà vu?

Jawel, gemaakt door TUI en onszelf. Komt dat concept je bekend voor? Dat kan kloppen. Het gidsje – geheel in LINDA.-stijl – zat ook al bij LINDA.161 ‘GELUK OF GELAZER’, maar omdat we iedereen er graag wat langer van willen laten genieten, hebben we de reisgids nu ook online gezet.

Vijf keer heerlijkheid

In het inspiratieboekje nemen TUI en LINDA. je mee naar vijf hemelse plekken: Zakynthos (Griekenland), Toscane (Italië), Marrakech (Marokko), Curaçao en Fins Lapland. Per gebied is aangegeven wat je absoluut niet mag missen én waar je het lekkerst kunt overnachten. En uiteraard scoor je ook de fijnste aanbiedingen.

En natuurlijk aanbiedingen

Zo zit je al voor €469 vier dagen in Marrakech en voor €899 negen hele dagen op Curaçao. En dat is dan dus inclusief verblijfplaats en vlucht. Wij zeggen: dat zijn best heel prima prijzen.

Meteen over tot actie 

Prachtig dat gidsje, maar ga jij liever linea recta over tot het boeken of doorneuzen van de aanbiedingen? Dat kan natuurlijk ook. En wel hier, op de website van TUI. Toch graag eerst even wat inspiratie opdoen met het reisgidsje fysiek in de hand? Hij is ook te verkrijgen in alle TUI-winkels.

Door je aan te melden voor de TUI nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy voorwaarden van TUI.

*  Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de in het reisgidsje genoemde prijzen. Deze kunnen vanaf 1 maart gewijzigd zijn.

SNACKS | ADVERTORIAL | REIZEN

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer reizen

Lees dit ook even

Please update your browser