Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

reizen

In dit 'hotel' (zonder muren en dak) val je in slaap met uitzicht op de Zwitserse Alpen

We struinen tegenwoordig het hele internet af voor een uniek verblijf als we op vakantie gaan. Als je binnenkort naar Zwitserland gaat, kun je die zoektocht gelukkig overslaan.

| Marloes van Wijnen

Want unieker dan dit ‘hotel’ gaat het niet worden.

Uitzicht op Zwitserse Alpen

Hotel tussen aanhalingstekens ja, want het hele hotel is in de verste verte niet te bekennen. Middenin de natuur vind je namelijk alleen een houten platform, met daarop een bed, twee nachtkastjes en nachtlampjes. Wat je in de verte wél ziet, is een prachtig berglandschap dat je vaker op de wallpaper van je computer ziet dan als uitzicht: de Zwitserse Alpen. Dat is nog eens een room with a view.

Pop-up hotel

Het pop-up hotel, genaamd Null Stern Hotel, bevat drie ‘kamers’ en een back-upkamer die gasten kunnen gebruiken als het slecht weer is. Je kan – helaas – maar één nacht reserveren (voor zo’n 250 euro), maar daar krijg je dan wel weer een butler bij. Reserveringen worden aangenomen tot 1 september, maar wees er snel bij als je interesse hebt, want twee van de drie suites zijn al volledig volgeboekt voor dit jaar.

Lees ook
Als je even genoeg hebt van de camping: 11 x de beste nieuwe hotels in Frankrijk

De zon schijnt en daarom geeft LINDA. korting op de fijnste producten in onze shop. Neem hier snel een kijkje.

VIDEO'S | SNACKS | BUITENLAND | REIZEN

Bron: Null Stern Hotel | Foto: Getty Images

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer reizen

Lees dit ook even

Please update your browser