Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

reizen

Deze journalist ging op stilteretraite en dacht alleen maar aan sex en pizza

Deze journalist ging op stilteretraite en dacht alleen maar aan sex en pizza

Journalist Caroline van Keeken had behoefte aan rust, focus en helderheid en schreef zich in een vlaag van overmoed in voor een stilteretraite in Thailand. Zoiets had ze nog nooit eerder gedaan, maar hé, wie niet waagt, wie niet wint.

| Maaike van de Graaf

Blendle tipt vandaag deze hilarische reportage uit Trouw.

Lees ook
Wendy: ‘Een digitale detox is net zo overbodig als een sapkuur of yogaretraite’

Katy Perry
Nou, dat heeft ze geweten. Op dag twee wilde Caroline al naar huis. Dat stilzitten, totale gebrek aan contact en alleen zijn met je gedachten beviel helemaal niet zo goed als ze had gedacht. In plaats van de diepe gedachtes waar ze op hoopte, dacht ze de eerste dagen vooral aan songteksten van Katy Perry. En om daarvoor helemaal naar Thailand te gaan…

Doorzetten
Hoewel veel deelnemers afhaakten, hield Caroline wél vol. Want het werd ook ineens een prestatieding: als je er eenmaal aan begint, maak je het af. Ook al denk je twee dagen lang alleen maar aan sex en pizza.

Het hele artikel lees je op Blendle (€).

Waarom we naar betaalde stukken linken? Blendle leest écht alle Nederlandse kranten en tijdschriften, en speurt voor ons naar de mooiste en spraakmakende artikelen. Dit is een korte, gratis samenvatting, zodat jij het belangrijkste nieuws meepakt. Als je geïnteresseerd bent in het volledige verhaal, klik dan door. Dat kost een paar dubbeltjes, maar je krijgt gegarandeerd een prachtig stuk (en je steunt de journalistiek).

Caroline van Keeken

In De Spiegel en Ik zien we Anne (51) die niet vies is van wat stilte en juist laat zien hoe yoga haar helpt.  Meer video’s zien? Meld je aan bij LINDA.tv voor nog meer video’s en originele LINDA.tv-programma’s.

NIEUWS | BLENDLE TIPT | REIZEN

Bron: Trouw | Foto: Unsplash

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer reizen

Lees dit ook even

Please update your browser