reizen

Deze Amerikaanse vrouw heeft zó'n lelijke paspoortfoto dat het komisch wordt

Deze Amerikaanse vrouw heeft zó'n lelijke paspoortfoto dat het komisch wordt

Als jij dacht dat je er bekaaid vanaf komt met de foto in je paspoort, moet je de foto in het paspoort van de Amerikaanse Chelsey Ramos maar eens bekijken.

| Suzette Hermsen

Dan weet je: oké, het leven kan altijd erger.

Lees ook
Schiphol start proef met vliegen zonder je paspoort te laten zien

Nieuw paspoort
Chelsey en haar vriend Reece hadden een reis naar Duitsland op het programma en moesten daarvoor hun paspoort vernieuwen. Met de foto die Chelsey liet maken, was niets aan de hand. Een leuke foto zelfs, dus hop, ingeleverd en afwachten maar.

Niet lekker uit de verf
Toen Chelsey haar nieuwe paspoort in handen kreeg, zag ze echter dat ze niet helemaal lekker uit de verf was gekomen. En ‘niet helemaal lekker’, dat is nog een understatement. Haar vriend vertelt aan Huffington Post: ‘Ze was furieus. En terecht. Je betaalt veel geld voor zoiets en dan gaat het fout. Echt fout. Zo fout dat-het-niet-door-de-douane-zou-komen-fout.’

Zo fout dus:

Hilarisch
Reece begreep de reactie van zijn vriendin, maar vond het zelf stiekem vrij hilarisch: ‘Ik schoot echt meteen in de lach. Dit was de grappigste blooper die ik ooit had gezien. En hij kwam niet eens van mij!’

Lees ook
Vrouw deelt hilarische foto’s van huwelijksreis met schoonouders

Correcte foto
Gelukkig hielp het staatsdepartement Chelsey razendsnel aan een nieuw paspoort mét correcte foto. Eind goed, al goed dus. Een heerlijk verhaal, punt(hoofd) uit.

SNACKS | BUITENLAND | REIZEN

Bron: Huffington Post | Foto: Pixabay

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer reizen

Meest gelezen

Lees dit ook even

Please update your browser