Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

reizen

'Dat is dan 155.000 euro': bonnetje van terras in Monaco gaat internet over

'Dat is dan 155.000 euro': bonnetje van terras in Monaco gaat internet over

Op de vrijdagmiddag voor de Grand Prix in Monaco heeft een toerist op het terras volop van zijn vakantie genoten. Het bonnetje van zijn bezoek aan Nikki Beach gaat het hele internet over.

| Marloes van Wijnen

De levensgenieter moest namelijk zo’n 155.000 euro afrekenen.

Lees ook
Terrassen voor gevorderden: hier wil je nú een cocktail bestellen

Bizarre bedragen
Eén blik op het bonnetje onthult dat het desbetreffende terras toeristische prijzen hanteert: een colaatje voor 12 euro, een hoofdgerecht met vis voor 55 euro en tiramisu voor 33 euro. Niet het goedkoopste restaurant dus, maar het zijn de Arman de Brignac, de grootste fles champagne ter wereld, van 130.000 euro en de fles whisky van ruim 12.000 euro die het bedrag doen oplopen.

Duur terrasje
En dus moest de klant uiteindelijk 154.953 euro afrekenen. Voor datzelfde bedrag had de beste man óók gewoon een fijn huis in Enschede kunnen kopen. Tja, keuzes keuzes…

Voer voor grappenmakers
Een foto van het bonnetje met het bizarre bedrag gaat inmiddels het hele internet over. Er wordt verbaasd gereageerd, maar het bonnetje is ook voer voor grappenmakers op Twitter.

 

Lees ook
Medewerker burgertent ontslagen na racistische tekst op bon

Een dag samen met je vriendinnen lachen, proeven en shoppen? Kom naar het LINDA.festival op 10 & 11 juni. Bekijk het programma en koop tickets hier. Pssst… Linda komt ook.

NIEUWS | OPMERKELIJK | BUITENLAND | REIZEN

Bron: De Telegraaf | Foto: ANP

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer reizen

Lees dit ook even

Please update your browser