Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

Advertorial

Negen dagen ultiem genieten: test samen met je gezin dit heerlijke resort op Curaçao

Negen dagen ultiem genieten: test samen met je gezin dit heerlijke resort op Curaçao

Negen dagen lang zon, met precíes dat briesje waardoor je geen moment oververhit raakt. We kunnen er lang en kort over zijn, maar deze gezinsreis naar Curaçao wil je gewoon testen. 

En we durven onze hand er voor in het vuur te steken dat je kinderen dat ook willen.

Chogogo Dive & Beach Resort Curaçao

Het TIME TO SMILE Chogogo Dive & Beach Resort Curaçao dat jullie gaan testen heeft namelijk alles voor de perfecte vakantie met kinderen: meerdere zwembaden, gratis wifi, het populaire Jan Thiel-strand, een Albert Heijn op loopafstand, en: iedere dag schone lakens. Niet van levensbelang, wel heel prettig.

Curaçao

Curaçao

Dichtbij het Jan Thiel-strand

In de luxe bungalow waar jullie zullen verblijven, vind je bovendien alles wat je vakantiehart begeert. Een SMEG-koelkast, een Nespresso koffieapparaat, een hangmat op het riante balkon en dat alles omringd door een tropische tuin. ’s Avonds toch nog even op pad? Aan het Jan Thiel-strand vind je allerlei leuke restaurants waar je met je voeten in het zand naar de zonsondergang kijkt.

Willemstad en Klein Curaçao

Het Caribische eiland heeft als motto ‘We have it all, it’s just a matter of finding what you are looking for‘. Maar bang dat je je hele vakantie zoekende bent, hoef je niet te zijn. Het eiland is vrij klein en met een bezoek aan Willemstad, het slavenmuseum en Klein Curaçao heb je de culturele must do’s al wel zo’n beetje gehad. Afgevinkt? Dan kun jullie de rest van de vakantie uitgebreid besteden aan duiken, het spotten van flamingo’s en het tellen van de ontelbare palmbomen.

TUI laat jullie testen

Klinkt allemaal bijna te mooi om waar te zijn, niet? En toch is het echt waar. TUI is zo benieuwd naar jullie mening, dat ze jou en je gezin dolgraag op proefreis sturen. Het enige wat jullie daarvoor terug hoeven te doen, is een video van jullie vakantie maken. Hoeft niets ingewikkelds te zijn, en uiteraard helpen wij je achteraf met de montage.

Op naar dushi Curaçao

Hoe je kenbaar maakt dat jouw gezin deze vakantie met alle liefde van de wereld uit wil proberen? Da’s ook alweer heel simpel. Upload hier een filmpje van jullie gezin en met een beetje geluk stappen jullie 11 augustus op het vliegtuig richting dushi Curaçao. Wij zeggen: grijp je (va)kansie. De winnaar is inmiddels gekozen.

13-daags arrangement inclusief: retourvlucht Amsterdam-Curaçao met TUI fly; luchthavenbelasting/brandstofheffing; retourtransfer luchthaven-hotel; Nederlandssprekende reisleiding; 11 x overnachting in Chogogo Dive & Beach Resort o.b.v. logies; huurauto, om het eiland te verkennen.

SNACKS | LINDA.LAB | ADVERTORIAL | REIZEN

Bron: TUI | Foto: TUI

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer reizen

Lees dit ook even

Please update your browser