Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

reizen

Dit schip neemt je mee langs de 56 mooiste locaties ter wereld in 117 dagen

Je hebt reizigers en je hebt wéreldreizigers. Nou, dit is voor de échte wereldreiziger: je kan 117 dagen op cruise langs 56 UNESCO-locaties.

| Anneloes Schohaus

Je moet wel heel veel geld hebben, maar dat is het zeker waard.

Regent Seven Seas Cruises

Regent Seven Seas Cruises organiseert een reis waarbij je de eeuwenoude geschiedenis, natuurlijke schoonheid en rijke cultuur van UNESCO’s meest prachtige erfgoederen gaat verkennen. Het cruiseschip ‘Seven Seas Mariner’ vaart uit vanaf de haven van Miami. De cruise gaat in 117 dagen langs zes continenten, dertig landen en 56 UNESCO-locaties. Het schip vaart vanaf Miami langs 61 havens in Zuid-Amerika, Frans-Polynesië, Australië, Azië en het Middellandse zeegebied.

Reis van je leven

De tour gaat langs de Caribische eilanden, waaronder de Bahama’s en Aruba. Vervolgens vaart het schip door het Panamakanaal richting de westkust van Zuid-Amerika. Een overnachting op Paaseiland mag ook niet ontbreken. Verder vaar je langs het Great Barrier Reef in Australië en door de Indische oceaan naar Indonesië. De tocht gaat verder naar Jordanië waar je heerlijk Arabisch kan eten. Vervolgens gaat de tour verder naar het Middellandse Zeegebied, waar je onder andere Cyprus en Italië bezoekt. De reis kent elf landovernachtingen in Dubai, Mumbai, Singapore en Bali. Het complete overzicht zie je hier.

UNESCO’s top locaties

Tijdens de reis kom je langs prachtige locaties die op UNESCO’s erfgoedlijst staan. In Peru kan je Machu Picchu en de eeuwenoude stenen stad Chan Chan bezichtigen. De historische stad Petra in Jordanië staat ook op het lijstje. En met deze locaties natuurlijk nog veel meer. De cruise vertrekt op 5 januari 2021. Dus je hebt nog even om te sparen. De kosten zijn namelijk vanaf €54.095 euro (!) per ticket. De vlucht naar Miami en vanaf Barcelona terug – de eindstop – is inbegrepen. Ook alle dranken, bagagediensten, stomerij en medische services zitten in de prijs. Je boekt je ticket hier.

Locaties in beeld

Hier een aantal foto’s van toplocaties die de tour met zich meebrengt.

Bahama’s

Bahama's reizen

Machu Picchu, Peru

Machu Picchu Peru lijstje reizen

Paaseiland, Chili

Paaseiland

Great Barrier Reef, Australië

Great Barrier Reef Australië

City of Petra, Jordanië

Petra Jordanië reizen

Lees ook
Deze wondermooie 19 x nieuwe UNESCO-plekken móeten op je bucketlist

Voor nog meer fijne reisberichten volg je LINDA.reizen ook op Facebook.

SNACKS | LIFESTYLE | BUITENLAND | REIZEN

Bron: Travel and Leisure / Regent Seven Seas Cruises | Foto: Getty Images

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer reizen

Lees dit ook even

Please update your browser