Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

reizen

Amy emigreerde naar Bonaire omdat ze haar vakantieliefde Jay niet kon missen

Amy emigreerde naar Bonaire omdat ze haar vakantieliefde Jay niet kon missen

Amy ging vorig jaar voor zes maanden naar Bonaire om te wonen en werken, toen ze Jay tegen het lijf liep. Het was liefde op het eerste gezicht.

| Yara Mureau

Inmiddels wonen ze al vier maanden samen op Bonaire.

Lees ook
Sharon (35) werd verliefd op een taxichauffeur en verhuisde voor hem naar Portugal

Bonaire
Vorig jaar nam ik ontslag op mijn werk om zes maanden naar Bonaire te gaan. Ik wilde even wat tijd voor mezelf en ging daar werken en wonen. Ik ontmoette verschillende mensen en op een donderdagavond ging ik wandelen met wat vrienden. We kwamen langs een bar waar een vriendin van mij met Jay zat. Ik liep door, maar hij zei tegen die vriendin dat hij me wel beter wilde leren kennen. Ze wist dat ik uit eten ging, dus ze gingen daar ‘toevallig’ ook heen.

Restaurant
In het restaurant werden we aan elkaar voorgesteld. Voor mij was het liefde op het eerste gezicht. We hadden meteen een klik en konden over van alles praten. Op dezelfde avond kwamen we erachter dat Jay tot twee jaar geleden in hetzelfde dorp woonde. We waren elkaar daar nooit tegen gekomen.

Amy

Onafscheidelijk
Na een heel leuke avond bleven we dagenlang appen. Al snel volgde onze eerste date. We gingen romantisch eten op het strand onder de sterrenhemel. Weer klikte het goed en vanaf toen waren we onafscheidelijk. We wisten eigenlijk meteen dat het goed zat en dat we bij elkaar hoorden.

Terug naar Nederland
Toen ik na zes maanden weer naar huis moest, vond ik het afscheid verschrikkelijk. Ik moest mijn vriendje en mijn thuis achterlaten. Bij thuiskomst zocht ik uit of het mogelijk was om naar Bonaire te emigreren. Jay zou daar blijven en ik wilde bij hem zijn. In de drie maanden dat ik nog in Nederland was, is Jay twee keer langsgekomen. Hij ontmoette mijn ouders en vrienden, zodat ze wisten met wie ik ging samenwonen.

Amy

Samenwonen
Na drie maanden weer in Nederland te zijn geweest, was het zover: ik ging emigreren. Terug naar mijn liefde en terug naar huis. We konden weer samen zijn. We wonen nu vier maanden samen en zijn nog steeds erg verliefd.

Het kan alle kanten opgaan met zo’n vakantieliefde. Een verhaal dat prachtig begon en prachtig afliep, of juist een verhaal dat geweldig startte en dramatisch eindigde. Wij zijn op zoek naar verhalen in alle soorten en maten. Als het maar over vakantieliefde gaat. Mail jouw verhaal naar suzette@lindanieuws.nl en wie weet worden jouw memoires opgenomen in onze rubriek ‘Vakantieliefde’.

SNACKS | BUITENLAND | REIZEN | VAKANTIELIEFDE

Bron: LINDAnieuws | Foto: Aangeleverd

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer reizen

Lees dit ook even

Please update your browser