Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

Advertorial

Dubbel raak: schrijf je allerliefste liefdesboodschap en win een stedentrip van TUI

Dubbel raak: schrijf je allerliefste liefdesboodschap en win een stedentrip van TUI

Wil jij je geliefde op een hele bijzondere manier vertellen hoe gek je op hem of haar bent? Grijp dan nu je kans. Want met die prachtige liefdesverklaring maak je kans op een über-romantische stedentrip van TUI.

En dat is dan voor jullie beiden superleuk. Wij zeggen: win-win.

Zeg het maar
Je geliefde. Je zou hem of haar elke dag wel willen zeggen hoe bijzonder en lief hij/zij is, maar ja. Tijd, vieze sokken, agenda’s, vuilniszakken: er komt altijd wel wat tussen. TUI begrijpt dat en heeft daarom een speciale Valentijnsactie opgezet. Het enige wat jij moet doen voor de beste Valentijnsdag ever, is op de actiepagina van TUI vertellen waarom je zo gek op je liefje bent.

Zing het uit
En da’s nog niet zo simpel, want de liefde laat zich niet makkelijk omschrijven. Toch dagen we je uit de liefste boodschap voor jouw Valentijn te delen. En of je het daarbij nou kort houdt (voor sommige stellen zegt ‘HVJ’ al genoeg) of je maakt er een gedicht met 23 coupletten van: het maakt niet uit, zolang het maar om de liefde gaat. De drie mooiste inzendingen winnen een reischeque voor een stedentrip voor twee. Kun je bijvoorbeeld naar Parijs, London, Brugge, Venetië, Barcelona en Lissabon. Zeg maar steden waar de liefde sowieso altijd dik in de lucht hangt, dus dat zit wel snor.

Natuurlijk… Parijs
Mocht je nou niet winnen, niet getreurd want een stedentrip is altijd een goed idee. Boek je een kamer in een Valentijnshotel van TUI dan krijg je er naast veel liefde ook een romantische goodie bij. En als je moeite hebt met het kiezen van een bestemming, doen doen wij graag een suggestie: Parijs. Niet voor niets staat de nieuwe LINDA 162. ‘OH LÀ LÀ PARIJS’ bol van liefde voor deze stad.

Bezegel je liefdes(s)lot
En da’s niet gek, want kies je voor Parijs, dan kies je voor de liefde. Wandel langs de Seine, over de Pont de l’Archevêché en vereeuwig je liefde daar met een slotje op de brug. Trek in nog meer zoet? Zet dan je tanden in de wereldberoemde macarons van Ladurée op de Champs Elyssees. Liefde gaat door de maag nietwaar. Je fietst al het lekkers er wel weer af op je OV-fiets, die je met je creditcard huurt en op elke straathoek vindt.

Lekker kijken
En ook al is je geliefde een plaatje, een bezoek aan één of meerdere musea die Parijs rijk is, is altijd de moeite waard. En ga je de eerste zondag van de maand, dan is je bezoek aan de nationale musea zoals het Musée du Louvre, Musée National Picasso en Musée d’Orsay geheel gratis.

Hup, doen
Waar wacht je nog op, laat je hart spreken. Laat voor 15 februari jouw ultieme liefdesboodschap achter op de actiepagina en wie weet ga jij met je geliefde op stedentrip met TUI.

ADVERTORIAL | LIFESTYLE | REIZEN

Bron: TUI | Foto: TUI

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Eline HoogEline Hoog

Suuuperleuk!!

Meer reizen

Lees dit ook even

Please update your browser