Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

Advertorial

3 x hier overnacht je net zo paradijselijk als op de Malediven, maar dan wel betaalbaar

3 x hier overnacht je net zo paradijselijk als op de Malediven, maar dan wel betaalbaar

Droom je al jaren van een bezoek aan de Malediven, maar laat je portemonnee het maar niet toe? Laat het los. De stranden van Kenia zijn mogelijk nog mooier. En betaalbaarder. 

Wit zand tussen je voeten, heerlijk eten en her en der een aapje dat je in de gaten houdt. Dit zijn de drie fijnste beachresorts van Kenia.

1. Baobab Beach Resort

Majestueus gelegen op de koraalkliffen, met een fantastisch uitzicht over het strand en vlakbij het Diani-strand. Jazeker, dat strand dat al meerdere keren is verkozen tot het allermooiste strand van Oost-Afrika. Je logeert hier niet zomaar all inclusive, zelfs de Dawa-cocktail staat voor je klaar bij de bar. En je buren zijn de leden van een Colobus apenfamilie. Vanaf je balkon zit je iedere ochtend op de eerste rij bij het theaterspel dat deze dieren opvoeren.

2. Leopard Beach Resort & Spa

Not just the best in Kenya, the best in Africa. Dat is de slogan van het Leopard Beach Resort en niet geheel onterecht. Het hotel ontving al prijzen voor beste familieresort, mooiste spa en beste resort. Het geheim? De toegewijde staf die voor niets dan het beste gaat. En natuurlijk weer die aapjes die letterlijk tegen je hotelraam aangeplakt zitten om te kijken wat jij daarbinnen allemaal aan het uitspoken bent.

3. Neptune Village Beach Resort & Spa

Als je altijd al African-style hebt willen slapen, word je blij van Neptune Village Beach Resort & Spa. Je logeert hier in van die typische rondavels met makuti-daken, volledig tussen de kokospalmen. En, minor detail: je ziet het op deze foto niet, maar het strand ligt ook hier weer aan je voeten.

Op naar Kenia

Sta je al met een been in het vliegtuig? Goed nieuws, TUI heeft nu een hele fijne lezersaanbieding: een negendaags arrangement vanaf €1289 per persoon. Inclusief een driedaagse safari, alle overnachtingen, maaltijden én vervoer. En het fijnste: je sluit af in Baobab Beach Resort waar je ook nog eens een massage cadeau krijgt.

SNACKS | ADVERTORIAL | LIFESTYLE | BUITENLAND | REIZEN

Bron: TUi | Foto: TUI

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer reizen

Lees dit ook even

Please update your browser