Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

nieuws

Zwangere vrouw krijgt hartstilstand in bakkerij, baby ter plekke ter wereld gebracht

Zwangere vrouw krijgt hartstilstand in bakkerij, baby ter plekke ter wereld gebracht

Een zwangere vrouw heeft vanochtend in Bakkerij Risseeuw in Hulst een hartstilstand gekregen. Hulpdiensten hielpen de baby ter plaatse met een spoedprocedure ter wereld en brachten moeder en kind met spoed naar het ziekenhuis.

| Marloes van Wijnen

Het incident gebeurde vanochtend rond half elf. Het is nog onduidelijk hoe het nu met de vrouw en de baby gaat.

Lees ook
Daniëlle’s dochter (2) werd op de weg naar de ambulance gefilmd door omstanders

Traumahelikopter

Tijdens een bezoek aan de lokale bakkerij op de Stationsweg raakte de zwangere vrouw onwel. De politie werd direct gewaarschuwd, waarna drie ambulances en een traumahelikopter zich naar de bakkerij snelden.

Spoedprocedure

De moeder werd in de bakkerij gereanimeerd en het kindje werd middels een spoedprocedure ter wereld geholpen. De baby is daarna met spoed met een traumahelikopter naar het ziekenhuis vervoerd. De vrouw werd gebracht met een ambulance. De brandweer en politie hielpen om de buurt af te zetten.

Gefilmd

De politie heeft vanmiddag laten weten dat ze op zoek zijn naar de persoon die met een drone boven de plek waar de reanimatie gaande was vloog. ‘Het bracht de hulpverlening in gevaar.’

NIEUWS

Bron: Politie Zeeland/HVZeeland | Foto: ANP

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer nieuws

Lees dit ook even

Please update your browser