Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

nieuws

Zwangere Roxeanne Hazes wint eerste Nederlandstalige Edison

Roxeanne Hazes is door het dolle heen na het winnen van haar eerste Edison in de nieuwe categorie Nederlandstalig. Op social media laat de zangeres weten hoe blij ze is.

| Justine Wouterson

‘HOLY MOLY!! We hebben ‘m! Ik weet even niet wat me overkomt’, aldus de zangeres op Twitter en Instagram.

Lees ook
Roxeanne Hazes over borstvergroting: ‘Ik was flink en had geen borsten, dat was een raar gezicht’

‘Voor mijn kind’
Ook postte ze meerdere foto’s en een kort filmpje waarop ze te zien is met haar felbegeerde prijs. Roxeanne draagt de prijs op aan het kindje waarvan ze in verwachting is. Paul de Leeuw feliciteerde ‘Rox’ via Twitter en zei erbij: “Geniet ervan, maar je kindje geen Edison noemen!”

‘Kwetsbare popdiva’
Hazes won de Edison voor haar single In Mijn Bloed. Volgens de jury, bestaande uit muziekjournalisten en radiomakers, “vindt Roxeanne zichzelf opnieuw uit als kwetsbare podiva, die put uit rock, pop, levenslied, R&B en dance”. “Onze monden vielen open”, aldus de jury.

WIJ!❤

A post shared by ⚡️⚡️⚡️⚡️DOCHTER DRE⚡️⚡️⚡️⚡️ (@roxeannehazes) on

MEER VIDEO’S ZIEN?
Meld je aan bij LINDA.tv voor nog meer video’s & originele LINDA.tv-programma’s. Zoals Het Zelfportret met Roxeanne Hazes. Deze video bekijk je bovenaan dit artikel.

VIDEO'S | NIEUWS | BEKEND | MUZIEK

Bron: ANP | Foto: LINDA.meiden 10 - Carmen Kemmink

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer nieuws

Lees dit ook even

Please update your browser