Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

nieuws

Hier kwamen de goedkope trouwjurken van Zeeman terecht

Herinner je je de stuntaanbieding van Zeeman vorig jaar nog? De winkelketen verkocht 1500 trouwjurken voor een prijs van 29,99 euro per stuk.

| Boris Lemereis

PS, de bijlage van Het Paroolzocht uit hoe de jurken terecht zijn gekomen.

Lees ook
Zeeman komt met budget-trouwjurk

Succes
De actie was destijds een enorm succes: de jurken waren binnen een paar uur allemaal verkocht. En, zoals Het Parool in het artikel laat zien, op heel verschillende plekken terechtgekomen. Er kwamen prachtige verhalen uit. We lichten er drie kort voor je uit.

Sjoukjes jurk belandde in het water
Klinisch Psycholoog Sjoukje (46) kocht de jurk voor een stand-in die tijdens haar bruiloft voor haar in het water sprong. “Mijn man vertelde over een stand-inbruid die tijdens een bruiloft overboord viel, als stunt. Voor dat soort dingen ben ik altijd in.” Ze moest alleen nog even een jurk vinden die niet te duur was om nat te worden. Ze vond de Zeeman-jurk voor 40 euro op Marktplaats.

Martha’s bruidsboeket was duurder dan haar jurk
Bankmedewerker Martha kocht de jurk voor haar bruiloft met Johan. Ze had duizend euro gereserveerd voor de jurk, maar bij de bruidsjurkenwinkel kreeg ze te horen dat het minimumbedrag toch wel rond de 1200 euro lag. Ze zat klaar achter de computer toen de jurk in de verkoop ging, en wist een exemplaar te bemachtigen. Het overgebleven geld kon ze mooi besteden aan de rest van haar outfit en accessoires. “Zelfs mijn bruidsboeket was duurder dan mijn jurk.”

Matthijs vroeg zijn vrouw ten huwelijk bij de Mount Everest
Romanticus Matthijs (36) kocht de jurk voor zijn huwelijksaanzoek aan vriendin Noor (32). Daarvoor zocht hij een erg bijzonder locatie uit: de top van een berg in Nepal, met uitzicht op de Mount Everest. Tijdens de klim had hij de jurk stiekem in zijn rugtas. Noor: “Ik vroeg nog aan Matthijs: waarom is die tas zo zwaar?” De twee maakten een prachtige huwelijksfoto boven op de berg.

Wil je uitgebreid lezen hoe het met deze jurken gaat, meer verhalen lezen én de bijbehorende foto’s zien? Lees het hele artikel dan op de website van Het Parool.

Lees ook
Budget-trouwjurk Zeeman voor duizend euro op Marktplaats

Kun je de video bovenin dit bericht niet zien? Klik dan hier.

NIEUWS

Bron: PS Het Parool | Foto: Hollandse Hoogte

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer nieuws

Lees dit ook even

Please update your browser