nieuws

Oeps: zeikende Ziggo-medewerker vergeet 'zeurwijf' in de wacht te zetten

Oeps: zeikende Ziggo-medewerker vergeet 'zeurwijf' in de wacht te zetten

Marjolein werd de dupe van een zeikende Ziggo-medewerker: hij vergat haar in de wacht te zetten, en zo kon zij horen dat hij haar een ‘zeurwijf’ noemde. Haar reactie is uiterst sportief.

| Lisa Koetsenruijter

En hij gaat viral op Facebook, nadat de mensen achter De Beste Social Media ‘m spotten.

Lees ook
Ziggo Sport-reporter beledigt etende supporter

‘Zeurwijf’
Niet leuk: je bent aan de lijn met een klantenservicemedewerker, maar die heeft er geen zin in. “Ik zet je even in de wacht om te overleggen met een collega.” Prima. Maar dan moet-ie dat wel doen. En niet dat vergeten om vervolgens tegen een collega te gaan zeiken over jou. Het overkwam Marjolein Schepers. Ze hoorde hoe ‘Thomas’ haar een ‘vervelende klant’ en een ‘zeurwijf’ noemde. Maar in plaats van dat ze een boze brief schreef, zette ze een uiterst galante reactie op de Facebook van haar provider.

ziggo_marjolein_3

Merci dat jij er bent
Haar suggestie? ‘Geef hem alsjeblieft loonsverhoging of een doos Merci zodat hij weer gemotiveerd wordt. Dit kan echt niet.’ Houden we van, zo’n positieve benadering. En we zijn niet de enigen: meer dan vijfduizend mensen liketen haar reactie.

ziggo_marjolein

 

Goedmakertje
Inmiddels heeft ook Ziggo zelf gereageerd op haar bericht: ‘Dit is natuurlijk niet hoe wij onze klanten te woord willen staan. We willen het graag goedmaken.’ Marjolein is gebeld door Ziggo met de mededeling dat ze het gesprek aangaan met ‘Thomas’. Over de doos Merci wordt niet gerept.

ziggo_marjolein_2

NIEUWS | TECH | DE BESTE SOCIAL MEDIA

Bron: De Beste Social Media | Foto: ANP / Facebook

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Annabeth CAnnabeth C

Een medewerker van Ziggo vroeg me of mijn man thuis was, want die zou de technische zaken over internet wel beter begrijpen. Terwijl ik 20 jaar ervaring heb in IT-servicemanagement.

Irene -Irene -

Da's toch behoorlijk denigrerend! Ik ben hier thuis ook de techneut, hij zou (g)een goeie aan me hebben :-)

Meer nieuws

Meest gelezen

Meer nieuws

Lees dit ook even

Meer nieuws

Please update your browser