Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

nieuws

We kunnen stoppen met speculeren: dit zijn de kandidaten van 'Wie is de Mol?' 2019

We kunnen stoppen met speculeren: dit zijn de kandidaten van 'Wie is de Mol?' 2019

Vanochtend schreven we nog over een muurschildering in Colombia, waar de ‘Wie is de Mol?’-kandidaten van het nieuwe seizoen op te zien zouden zijn. Maar nu weten we het zeker.

| Yara Mureau

Dit zijn ze écht: de kandidaten van Wie is de Mol? 2019.

‘Wie is de Mol?’ 2019

Het zijn geen geruchten meer, want AVROTROS maakte het zelf zojuist bekend. De tien kandidaten van Wie is de Mol? 2019 hoeven eindelijk niet meer hun mond te houden. Na de mysterieuze aanwijzingen van de afgelopen dagen, volgde vandaag de hint 3.15.13.21.14.1.DERTIEN, wat een verwijzing was naar Comuna 19, een wijk in Colombia. Daar werd ook de muurschildering gevonden.

View this post on Instagram

#widm #wieisdemol

A post shared by Wie is de Mol? (@wieisdemol.avrotros) on

De kandidaten

We houden je niet langer in spanning. Dit zijn de kandidaten: presentatrice Evelien de Bruijn, acteur Rick Paul van Mulligen, journalist en programmamaker Sinan Can, presentatrice Merel Westrik, zanger Nielson, patissier Robèrt van Beckhoven, actrice Sarah Chronis, presentator Jamie Trenité, presentatrice Evi Hanssen en YouTuber Nikkie de Jager, beter bekend als Nikkie Tutorials. Samen met presentator Rik van de Westelaken zijn zij naar Colombia vertrokken om het nieuwe avontuur aan te gaan.

Vanaf zaterdag 5 januari is het nieuwe seizoen te zien op NPO1

Lees ook
eze BN’ers doen vermoedelijk mee aan het nieuwe seizoen van ‘Wie is de Mol?’

NIEUWS | TV

Bron: AVROTROS | Foto: LINDA. 161, Pablo Delfos

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer nieuws

Lees dit ook even

Please update your browser