Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

nieuws

Wereldwijven brengen boek uit en doneren opbrengst aan stichting She Decides

Wereldwijven brengen boek uit en doneren opbrengst aan stichting She Decides

Ken je ze nog? Al die leuke, herkenbare en stoere verhalen van onze Wereldwijven van over de hele wereld? 27 van hen hebben de koppen bij elkaar gestoken om een boek uit brengen. 

| Suzette Hermsen

En dat ligt vanaf vandaag in de winkel.

Lees ook
Voor vrouwen, door vrouwen: in Pakistan kun je nu een roze taxi pakken

Ver weg, toch herkenbaar
Het boek, Wereldwijven, 27 portretten van grensverleggende Nederlandse vrouwen, bevat lekker leesbare verhalen van 27 vrouwen die hun biezen hebben gepakt en om uiteenlopende redenen naar een andere plek op de wereld zijn verhuisd om daar een nieuw leven te beginnen. Stuk voor stuk bijzondere verhalen. Van ver weg, maar toch herkenbaar.

Voor het goede doel
Dus houd jij van andere culturen, sta je op het punt te gaan emigreren, of ben je net geëmigreerd? Dan is dit boek zeker de moeite van het aanschaffen waard. Ook goed om te weten: de opbrengst van het boek gaat in z’n geheel naar stichting She Decides: een goed doel – opgezet door minister Lilianne Ploumen – dat zich hard maakt voor veilige abortussen, seksuele voorlichting en kraamzorg in arme landen.

Lees ook
Waarom is doneren aan Giro 555 zo belangrijk?

Online
Het boek ligt vanaf vandaag in de winkel, maar online bestellen kan natuurlijk ook. Ja moet dan wel nog heel even geduld hebben, want online is-ie nog niet verschenen. Reserveren kan natuurlijk wel, hier bijvoorbeeld.

NIEUWS

Bron: VanDorp Uitgevers | Foto: VanDorp Uitgevers

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer nieuws

Lees dit ook even

Please update your browser