Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

nieuws

Wendy van Dijk danst flashmob op bruiloft van vriendin

Wendy van Dijk danst flashmob op bruiloft van vriendin

Eén van de beste vriendinnen van Wendy van Dijk, Moon, trouwde dit weekend. Wendy gooide samen met de bruid en haar vriendinnen de heupen los. En jawel: er zijn beelden.

| Emma van Kronenburg

De vriendinnen studeerden een heerlijke flashmob in voor de bruidegom.

Dansen
De presentatrice, die al jarenlang actief was als danseres in diverse showballetten in het theater en op tv voordat ze bij het grote publiek bekend werd, plaatste twee video’s van het dansoptreden op Twitter. Gisteren is mijn lieve vriendinnetje Moon getrouwd! Met haar Martijn. Hier onze flashmob voor hem, zo schrijft ze bij de video’s.

Bekijk hier een fragment:
Schermafbeelding 2015-08-31 om 10.40.05

 

Een ander fragment:
Schermafbeelding 2015-08-31 om 10.40.21

 

Benieuwd naar de hele flashmob? Die vind je hier:
Schermafbeelding 2015-08-31 om 10.45.25

NIEUWS | BEKEND

Bron: Twitter Wendy van Dijk | Foto: Twitter Wendy van Dijk

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

WendyWendy

Toch enig bedacht!!!Iedereen heeft lol. Daar gaat het om.Beetje flauw commentaar Fritzi.

WendyWendy

Toch enig bedacht!!!Iedereen heeft lol. Daar gaat het om.Beetje flauw commentaar Fritzi.

theresia Petramtheresia Petram

Geweldig ziet er leuk en mooi uit wat een feest gefeliciteerd

Suzanne van GroeningenSuzanne van Groeningen

Wat een gezeur! Hoezo naar achteren Als je beste vriendinnen bent wil je bij elkaar zijn en dat zie je hier ze zijn samen lol aan het maken .laat hun

brobro

Maar 't zag er wel tof uit en Wendy nailde 't!

JoJo

Ja Wendy had beter net als de rest wat meer achter de bruid mogen gaan staan dan was de bruid wat meer het middelpunt

NadiaNadia

Het laatste filmpje komt van mijn Facebook, ik doe zelf mee. Zo was het afgesproken. Wendy heeft de dans bedacht en wij hebben het 1 keer geoefend met zn allen. De bruid, overigens een hele goede danseres kende het ook nog niet perfect. Daarom staat Wendy vooraan zodat we allemaal, incl de bruid en beetje konden afkijken.

FritziFritzi

Toch een beetje jammer het is de bruid die iets voor haar man doet en wie staat er weer in het middelpunt van de belangstelling...Wendy van Dijk

NadiaNadia

Dit is niet helemaal eerlijk naar Wendy toe. Zij heeft het dansje bedacht, dit was ons cadeau (laatste filmpje is van mijn Facebook) als vriendinnen van de bruid. Eigenlijk had de bruid een rol in het stukje, maar ze danste alles lekker mee haha. Omdat we maar 1 keer geoefend hadden en wij, ook de bruid, het dansje nog niet helemaal kenden, staat Wendy vooraan zodat we allemaal, ook de bruid, nog een beetje konden spieken.

LolaLola

dat ze het deelt daar wordt toch helemaal niets negatiefs over gezegt?! idd Wendy had beter een stapje naar achteren moeten doen :)

CleoCleo

Ik denk dat haar man daar toch anders over denkt hoor ;)En iedereen deelt toch wel eens foto's of video's van andermans bruiloft... niet overal gelijk het negatieve in vinden hoor.

Meer nieuws

Lees dit ook even

Please update your browser