Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

parasol of paraplu

Of de zomer nu voorbij is? Nee hoor, dit weekend wordt het gewoon weer 30 graden

Of de zomer nu voorbij is? Nee hoor, dit weekend wordt het gewoon weer 30 graden

Na de frisse buien van gisteren verwacht je misschien dat er een einde is gekomen aan de lange periode van droogte en zomerse temperaturen in ons land. Toch blijkt het een slechts een tijdelijke dip.

| Justine Wouterson

Vandaag is het met 19 tot 23 graden nog wat ‘frisjes’, maar zondag keert de zomer terug met veel zon en temperaturen tot wel 30 graden.

Kleine nastorm

Maar voordat het zover is, wisselen zon en stapelwolken elkaar vandaag nog even af. Overdag kan er voornamelijk in het noordwesten van het land een bui vallen, maar vanavond moet het hele land rekening houden met een plensbui en een klap onweer. Er kan zelfs weer even een stormachtige wind opzetten, maar die neemt aan het eind van de avond alweer af.

Daar is-ie weer

Morgen is het tijd voor een prima zomerse dag in het hele land, waarop het kwik stijgt richting de 24 graden, maar zondag keert de zomer echt met volle overtuiging terug. De wind draait naar het zuiden, waardoor er weer warme lucht onze kant op komt. De middagtemperatuur komt uit op 26 tot 30 graden. Wel kan er opnieuw in het noordwesten van het land nog een enkele bui vallen.

Ups en acceptabele downs

Dat mooie weer houdt aan tot en met maandag, waarna de boel weer íets inkakt. Dinsdag en woensdag wordt het namelijk ‘slechts’ 20 tot 25 graden. Maar ook dat is tijdelijk: vanaf donderdag zit de temperatuur opnieuw in de lift.

Met deze lifehack kom je deze warme dagen koel door:

Lees ook
Storm valt mee in Nederland, maar zorgt voor veel overlast in Frankrijk

NIEUWS | WEER | PARASOL OF PARAPLU

Bron: WeerOnline | Foto: ANP

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer parasol of paraplu

Lees dit ook even

Please update your browser