Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

parasol of paraplu

Wispelturige herfst heeft wat leuks in petto: dit weekend opnieuw terrasweer

Wispelturige herfst heeft wat leuks in petto: dit weekend opnieuw terrasweer

De ene week dragen we nog nét geen winterjas, terwijl we de week erop weer in ons jurkje rondhuppelen. Niet dat we dat erg vinden…

| Yara Mureau

… maar het weer is deze herfst nogal wispelturig. Dit weekend kunnen we bijvoorbeeld prima op het terras zitten, in onze jurkjes.

Eerst vandaag

Eerst nog even het weer van vandaag. Een sombere dag, met weinig zon en veel wolken, maar gelukkig zonder regen. Het wordt een graad of 14. Vanavond klaart het flink op, maar zal er later wel wat regen vallen.

Maar dan…

Als we kijken naar morgen, weten we dat we onze winterjas weer (voor even, waarschijnlijk) in de kast mogen hangen. Het wordt dan ineens tussen de 17 en 19 graden. Het zonnetje moeten we er even bij bedenken, want het is vooral bewolkt met af en toe wat motregen. Op vrijdag wordt het heerlijk, met zo’n 20 tot 22 graden én zon.

Klaar voor het weekend?

Maar het wordt nóg beter. Zaterdag gaat de zon de hele dag schijnen en wordt het tussen de 18 en 23 graden. Er zullen waarschijnlijk wel wat stapelwolken om de hoek komen kijken in de middag, maar ach, dat houdt ons niet van dat terras. Zondag gaat het weer regenen en komt er voorlopig een einde aan de nazomer. Of zal het volgende week tóch weer anders zijn?

Lees ook
Voor als je vrij bent: 10 x de leukste terrassen van Amsterdam

NIEUWS | WEER | PARASOL OF PARAPLU

Bron: LINDAnieuws / Weeronline | Foto: Getty

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer parasol of paraplu

Lees dit ook even

Please update your browser