#hitteplan

Lekker (l)ijs(t)je: 6 x originele vriesvakversnaperingen om mee af te koelen

Lekker (l)ijs(t)je: 6 x originele vriesvakversnaperingen om mee af te koelen

Met de zon op je hoofd en temperaturen van boven de dertig graden is het genieten, ook al wordt het de komende tijd extreem heet. Hét perfecte excuus dus om ongegeneerd een ijsje naar binnen te werken.

| Stijn de Vries

Of zes. Dat mag natuurlijk ook. Wij deden alvast verkennend vooronderzoek (hetgeen geen straf was) en zetten de meest opvallende varianten op een rij.

1. M&M’s-ijs

Snaai je gerust een hele zak M&M’s leeg? Je bent niet de enige. Wat een zaligheid, want er liggen ijsjes met onze favoriete chocoladenoot in het vriesvak.

2. Radler-ijs

Veel beter dan M&M’s-ijs gaat het niet worden, maar heel verkoelend is het helaas niet. Waarmee je de vochtbalans wél op peil houdt, is het Radler-ijs van Bavaria dat te koop is bij Aldi. Bestaat voor 98,3 procent uit Radler-bier, dus de smaak zal niet verloren gaan. En ja, die 2 procent alcohol is ook gewoon nog aanwezig.

3. Tompouce-ijs

Voor de echte zoetekauw: er bestaat tompouce in ijsvorm, inclusief het roze glazuur. Gewoon van Hertog en gewoon te koop in de supermarkt. Dat wordt rennen.

4. Toblerone-ijs

Oké. Het wordt misschien tóch beter dan M&M’s-ijs, of in ieder geval net zo goed: Toblerone-ijs. Inclusief de nougat-stukjes. Deze toppers zijn te koop bij Jumbo.

5. Zure matten-ijsjes

Dit is er één voor de echte zuurpruimen onder ons: zure matten-ijs. Moet je wel even zelf voor aan de slag, maar erg moeilijk is het gelukkig niet.

6. Cocktail-ijs

Als klapper op vuurpijl kwam Lidl afgelopen mei met cocktailijsjes. Cuba Libre, Pina Colada, Mojito en Strawberry Daiquiri zijn de smaken. Proost. Of eet smakelijk. Hoe dan ook: geniet.

Lees ook
Over timing gesproken: de temperaturen stijgen en Lidl komt met cocktailijsjes

SNACKS | LIJSTJE VAN DE DAG | ETEN & DRINKEN | LIFESTYLE | GEZOND & GEZELLIG | #HITTEPLAN

Bron: LINDAnieuws | Foto: Getty Images

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer #hitteplan

Lees dit ook even

Please update your browser