Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

nieuws

Zon, zweetsnor en raketjes: dit weekend wordt het tropisch warm

Zon, zweetsnor en raketjes: dit weekend wordt het tropisch warm

Afgelopen pinksterweekend hadden we al weinig te klagen over het weer, maar volgend weekend al helemáál niet. Trek alles (of juist niets) uit de kast voor een weekend vol zon, zee en zweetdruppels.

| Stephanie Kersbergen

Is het al weekend?

Lees ook
Strandgangers opgelet: warm weer zorgt voor files richting de kust

Vandaag en morgen

Nee. En we moeten nog wel even door wat regen, onweer en zelfs hagel (tsja, je woont in Nederland of niet) heen de komende dagen. Vandaag is er nog kans op onweer in het zuiden, midden en oosten maar in het noorden blijft het waarschijnlijk zonnig en droog. Morgen heeft het noorden weer een mooie dag; in het midden en zuiden van het land wisselen wolken en zon elkaar af en kan er zelfs nog een spat regen vallen. Maar dan mensen, maar dan… komt Gerard eraan hoor, met zijn tickets.

Weekend

Donderdag is het een mooie lentedag voor het noorden, maar in het midden en zuiden ontstaan er regen- en onweersbuien. Én er is kans op hagel en regen. Eh, oké, apart maar prima, een tropisch weekend komt niet zonder slag of stoot binnen. Vrijdag begint het noorden met wat buien, terwijl de zon in het zuiden doorbreekt. In de loop van de dag kan er in het hele land een regenbui ontstaan. Het wordt 20 tot 24 graden bij de kust en 25 tot 27 graden in het binnenland en dan… weekend. Temperaturen lopen op tot 28 of 29 graden of zelfs 30 tot 31 graden. Wat. Een. Feest.

NIEUWS | LIFESTYLE | WEER

Bron: Weeronline | Foto: ANP

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer nieuws

Lees dit ook even

Please update your browser