nieuws

Website 123inkt.nl speelt 'Oprah' na rechtszaak: 'Allemaal een printer'

Website 123inkt.nl speelt 'Oprah' na rechtszaak: 'Allemaal een printer'

De website voor goedkope cartridges voor je printer, 123inkt.nl, heeft een rechtszaak verloren van Samsung. Een heleboel klanten zouden daar de dupe van worden.

| Martine Schut

Maar 123inkt.nl laat de klant niet vallen en heeft een ludieke oplossing bedacht.

Lees ook
In dit restaurant komt je eten gewoon uit de 3D-printer

Uit eigen zak
Wat is er precies gebeurd? De website 123inkt.nl verkocht cartridges van hun eigen huismerk. Die pasten in verschillende printers van Samsung. Maar daar was Samsung niet van gediend: het merk wilde liever dat mensen gewoon inkt van het Samsung-merk zouden kopen, geen goedkope varianten. De rechter gaf Samsung gelijk. Website 123inkt.nl kwam daarop met een originele ‘terughaalactie’.

giphy

Nieuwe printer
‘Omdat wij klanttevredenheid zeer hoog in het vaandel hebben staan, u als klant niet willen laten vallen en het vertrouwen dat u in 123inkt heeft niet willen beschamen, doen wij u het volgende aanbod. Wanneer u ons de 123inkt-huismerktoners voor 1 februari 2017 terugstuurt, laat dan de printer maar om de toners heen zitten. Wij zullen de oude Samsung-printer met deze toners namelijk gratis omruilen voor een spiksplinternieuwe Brother-kleurenlaserprinter, plus nog eens een extra set huismerktoners voor deze printer’, zo valt op de website te lezen.

Klik hier om welke printers het gaat

NIEUWS | TECH

Bron: 123inkt.nl | Foto: Hollandse Hoogte

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer nieuws

Meest gelezen

Meer nieuws

Lees dit ook even

Meer nieuws

Please update your browser