Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

nieuws

Waylon woedend om uitspraken in Boulevard over burn-out vriendin Bibi

Waylon woedend om uitspraken in Boulevard over burn-out vriendin Bibi

Waylon is boos over de manier waarop presentatoren Peter R. de Vries en Marc van der Linden afgelopen week lacherig deden over de burn-out van zijn vriendin Bibi Breijman.

| Gaby Boterkooper

‘De lacherige arrogantie die deze twee heren hadden over iets waar ze beiden geen weet van hebben getuigt van een domheid die ik lang niet heb gezien van twee ‘gerespecteerde volwassenen’.’

Lees ook
Waylon steunt ‘zijn meisje’ Bibi met liefdevolle Instagrampost na heftig nieuws

Grapjes
In de uitzending van RTL Boulevard van afgelopen donderdag bleven Peter R. de Vries en Marc van der Linden grapjes maken over mensen met een burn-out. “Hebben jullie ook altijd paniekaanvallen, voor je hier op moet?”, vraagt Peter R. de Vries zich lachend af. Volgens hem zit iemand in het verkeerde vak als diegene al zo jong een burn-out heeft.

Korte reactie
En daar is Waylon woedend over op zijn Instagram. ‘Nu heb ik geen behoefte om ook maar in één en dezelfde ruimte te zitten met dit soort enge types die zelf waarschijnlijk genoeg lijken in hun kast hebben voor een heel kerkhof, maar toch reageer ik even heel kort omdat ik graag opsta voor iemand die ik lief heb en geraakt is en dit soort dingen helemaal niet aankan op dit moment,’ schrijft de zanger.

“Einde discussie” was het wijze besluit op twitter van Marc van der Linden over de discussie die hij zelf samen met z’n vriend Peter r. de Vries was begonnen van de week tijdens een uitzending van RTL Boulevard... Het onderwerp van de “discussie” was de burn-out van Bibi. Nu heb ik geen behoefte om ook maar in 1 en dezelfde ruimte te zitten met dit soort enge types die zelf waarschijnlijk genoeg lijken in hun kast hebben voor een heel kerkhof maar toch reageer ik even heel kort omdat ik graag opsta voor iemand die ik lief heb en geraakt is en dit soort dingen helemaal niet aankan op dit moment! De lacherige arrogantie die deze twee heren hadden over iets waar ze beiden geen weet van hebben en het advies om dan maar iets anders te gaan doen getuigt van een domheid die ik lang niet heb gezien van 2 “gerespecteerde volwassenen”... Niemand heeft een alibi nodig voor de manier waarop hij of zij zich voelt en die innerlijke strijd is iets wat van jezelf is... Niemand zit te wachten op een omhooggevallen politieagent of een hielenlikker voor advies! Laat dit maar aan mensen over die daadwerkelijk begaan zijn of professioneel genoeg om dit te beoordelen... Ga lekker solliciteren bij de muppetshow! Mijn advies... Sluit een discussie pas als je je er van te voren in verdiept hebt! Niet zomaar iets zeggen... Dan kom je namelijk nogal dom over als “deskundige”. Einde discussie... En nu allemaal weer verder met je eigen problemen!

A post shared by Waylon (@official_waylon_music) on

Alibi
Hij neemt het op voor zijn vriendin Bibi en laat Peter en Marc weten dat niemand zit te wachten op hun mening. ‘Niemand heeft een alibi nodig voor de manier waarop hij of zij zich voelt en die innerlijke strijd is iets wat van jezelf is… Niemand zit te wachten op een omhooggevallen politieagent of een hielenlikker voor advies! Laat dit maar aan mensen over die daadwerkelijk begaan zijn of professioneel genoeg om dit te beoordelen.’

Lees ook
Peter R. de Vries over vloggers met een burn-out: ‘Als je zo jong een burn-out hebt, zit je in het verkeerde vak’

Burn-out
Met deze post wil hij de discussie rondom de burn-out van zijn vriendin afsluiten. Bibi vertelde aan het einde van 2017 in een video dat het haar allemaal teveel is geworden. Volgens Bibi heeft ze haar burn-out te wijten aan het feit dat ze zoveel heeft gewerkt de afgelopen jaren. “Ik ben altijd maar doorgegaan. Ik was bang dat ik anders mijn huis niet meer zou kunnen betalen”.

NIEUWS | BEKEND | LIFESTYLE

Bron: Instagram | Foto: ANP

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer nieuws

Lees dit ook even

Please update your browser