nieuws

Wát een stem: 'The Voice Kids'-finaliste scoort nu ook bij 'The Voice' Turkije

De Turks-Nederlandse Selenay Dagdelen heeft afgelopen zaterdag de jury van ‘The Voice’ in Turkije totaal omvergeblazen met haar spetterende optreden.

| Marloes van Wijnen

En die naam komt je misschien wel bekend voor: de zestienjarige deed eerder al mee aan The Voice Kids in Nederland en schopte het toen tot de finale.

Lees ook
Aïrto schrijft geschiedenis: vier stoelen om voor zelfgeschreven liedje in ‘The Voice’

Stiekem opgegeven
“Ik kreeg ineens te horen dat ik auditie mocht doen”, vertelt Selenay tegen RTL Nieuws. Wat bleek: haar tante had haar stiekem opgegeven. Samen met haar familie vloog ze naar Turkije voor de auditie. Ze zong het nummer I Have Nothing, van Whitney Houston, waarvoor alle juryleden hun stoel omdraaiden. “Ik was heel blij”, gaat Selenay verder. “Toen ze zich hadden omgedraaid dacht ik: oké, nu komt het wel goed.”

Jongste deelnemer
In 2016 haalde Selenay al de finale van The Voice Kids in Nederland. Dat belooft dus veel goeds. Toch vind Selenay het extra spannend dat ze nu met die volwassen versie mee doet. “Ik ben een van de jongste deelnemers. De sfeer is ook wat anders met al die volwassenen, maar gelukkig is iedereen heel vriendelijk.” Over een paar weken zijn de battles. Wij hebben zo’n vermoeden: dit wordt vervolgd…

Lees ook
Suikerzoete auditie: zó probeert ‘Peter Pan’ indruk te maken in The Voice of Holland

Bekijk hier Selenays deelname aan The Voice Kids in 2016. Ze zong toen het nummer I Will Always Love You van Whitney Houston:

Voor meer spraakmakende fragmenten of fijne virals, ga naar LINDA.tv.

VIDEO'S | NIEUWS | TV | BUITENLAND

Bron: RTL Nieuws | Foto: ANP

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer nieuws

Meest gelezen

Lees dit ook even

Please update your browser