Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

nieuws

Waldemar gasthoofdredacteur eerste editie LINDA.man

Waldemar gasthoofdredacteur eerste editie LINDA.man

Het is bijna zover: LINDA. lanceert 18 april de eerste editie van LINDA.man. Een tijdschrift met ballen, voor alle leuke mannen van Nederland.

| Malu Pesulima

De aanleiding? LINDA. heeft maandelijks bijna 300.000 mannelijke (mee)lezers. Hoog tijd, dus.

‘Inspirerend’
Acteur Waldemar Torenstra (42) neemt het gasthoofdredacteurschap van deze eerste LINDA.man op zich: “Ik kwam naar de redactie met een lijst onderwerpen die ik belangrijk vind: ik wilde aandacht voor inspirerende vrouwen en mannen, mijn liefde voor kitesurfen en kickboksen, mijn liefde voor de liefde. Opeens was daar een blad met leuke, mooie bijzondere mensen en spannende verhalen.”

‘Ondeugend’
Creatief directeur Jildou van der Bijl is blij met de samenwerking: “Waldemar is een sympathieke man met humor en inlevingsvermogen. Hij heeft een klein rafelrandje, is soms ondeugend, maar ook serieus en hij heeft een eigen blik op de wereld. Net als de makers van LINDA.”

Georgina kleedt zich uit
De cover houden we nog even voor ons, maar over de inhoud willen we al wél wat zeggen. Zo interviewt Eva Jinek Waldemar, kleedt Typhoon zich aan en Georgina Verbaan zich uit, praten we met Robin van Persie over het beruchte EK van 2012, vertelt topkok Jonnie Boer wat te eten na de sex en tackelt acteur Matthias Schoenaerts de adoratiecultuur van nu.

Tondeuses en sneakers
Uiteraard staat LINDA.man naast interviews en portrettenseries ook bomvol gadgets, horloges, sneakers en ander fijn mannenspul. De eerste editie ligt op 19 april in de winkels en is te koop voor € 5,95. Voor abonnees: LINDA.man zit niet in het special-abonnement.

NIEUWS | MAGAZINE | LINDA.MAN | ALLES OVER LINDA.

Bron: LINDA.man | Foto: LINDA.man

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer nieuws

Lees dit ook even

Please update your browser