nieuws

vruchtbaar? minder contact met papa

vruchtbaar? minder contact met papa

Het schijnt dat je minder contact hebt met je vader als je in de meest vruchtbare periode van je menstruatiecyclus zit. Dit hebben onderzoekers van de Universiteit van Miami en de Universiteit ontdekt

. De wetenschappers denken dat het gedrag van vrouwen ten opzichte van hun vader evolutionair is bepaald. Ook in het dierenrijk hebben vrouwtjes tijdens hun vruchtbare periode minder contact met mannelijke familieleden. Een soort bescherming om te voorkomen dat oom of neef erop wil en er daardoor minder gezonde nakomelingen worden geboren. Schaam je dus niet als blijkt dat je je vader regelmatig afwimpelt op een bepaalde periode in de maand. Het hoort bij de natuur.

Bron: nu.nl

Foto: Yfke Sturm en haar vader Wilfred Sturm uit LINDA. MODE


Bezoekers lazen ook:
De Amerikaan XXIV: Roel van Velzen
Gek op oudjes
Hilarisch: Sint bloopers
Win een knalrode laptop

NIEUWS

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

adminadmin

@ Brigitte. Ik denk dat je het onderzoek verkeerd interpreteert. Er wordt gezegd in het dierenrijk gebeurt dat op die manier en uit onderzoek is gebleken dat mensen ook een bepaalde afstand hebben op hun vruchtbaarste periode. Heeft niks met incest te maken. . De reactie eerder is verwijderd omdat er in gescholden werd. Dat is niet de bedoeling. Hopelijk snap je de blog nu beter. Groeten Kim, webredactie LINDA.

Brigitte SchrijerBrigitte Schrijer

"Schaam je dus niet als blijkt dat je je vader regelmatig afwimpelt op een bepaalde periode in de maand. Het hoort bij de natuur."Wederom, wat een goorlapperij. Je vader, die op je valt wanneer je ongesteld bent? Wanneer dit zo zou zijn, zou het fenomeen incest niet meer bestaan. Dan zou het "gewoon"zijn.Mijn vader heeft 3 dochters en dit is nog nooit gebeurd.L INDA, get your act together!

Brigitte SchrijerBrigitte Schrijer

Heb al gereageerd. Is zeker verwijderd.

barcalovebarcalove

ben ik zeker van mijn 11e tot mijn 28e hardstikke vruchtbaar geweest!!!.....

Meer nieuws

Meest gelezen

Lees dit ook even

Please update your browser