Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

nieuws

Vrouwen kiezen voor Mercedes maar dromen van Jaguar

Vrouwen kiezen voor Mercedes maar dromen van Jaguar

De Mercedes-Benz S-klasse is tijdens een wedstrijd verkozen tot Women’s World Car of the Year 2014. De favoriet van veel vrouwen dus, al dromen de meesten stiekem van een Jaguar F-TYPE Coupé.

| Annemarie van Ulden

De internationale jury bestond uit eenentwintig vrouwen uit vijftien verschillende landen.

De ‘wow-factor’
De jury koos de grote winnaar afgelopen weekend aan de hand van een aantal categorieën, waaronder functionaliteit, uitstraling en invloed op het milieu. Maar ook de ‘wow-factor’ en sex appeal van de auto speelden een rol in de wedstrijd.

Het had maar weinig gescheeld of de Audi A8 was als favoriet uit de bus gekomen, deze auto moest het doen met een tweede plaats. Tesla Model S veroverde de derde plek.

Droomauto: Jaguar F-TYPE Coupé
De juryleden werd gevraagd hun droomauto te nomineren: Wat als het geld op je rug groeit, welke auto zou je dan kopen? De Jaguar F-TYPE Coupé kwam dit jaar als ultieme droomauto uit de bus.

Namens Nederland zit Odiel Mennink, oprichter en testredacteur van FemmeFrontaal.nl (de website voor de vrouwelijke kijk op auto’s) in de internationale jury.

NIEUWS

Bron: FemmeFrontaal | Foto: FemmeFrontaal

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer nieuws

Lees dit ook even

Please update your browser