nieuws

Vrouw schrijft open brief aan jongeren: 'Dit is hoe echte liefde eruit ziet op je veertigste'

Vrouw schrijft open brief aan jongeren: 'Dit is hoe echte liefde eruit ziet op je veertigste'

Amy Betters-Midtvedt is al 25 jaar samen met ‘haar’ Todd. Op Facebook schrijft ze een open brief aan alle jongeren, waarin ze uitlegt hoe échte liefde eruit ziet als je veertig bent.

| Marloes van Wijnen

Het Facebookbericht is inmiddels al duizenden keren gedeeld.

Lees ook
De foto’s van dit koppel laten ‘echte liefde’ zien en gaan totaal onverwachts viral

‘Mijn fantastische man’
Bij het bericht plaatst ze een foto van Todd. ‘Ja, dat is mijn fantastische man, die met een creditcard in zijn hand de supermarkt binnen komt lopen. Wat je níet ziet op de foto’, gaat Amy verder, ‘is dat ik in de supermarkt met mijn boodschappenkar vol spullen erachter kwam dat ik mijn portemonnee was vergeten.’

Geen commentaar
Dus had Amy geen andere keuze dan haar man bellen. ‘Hij is van zijn werk naar de supermarkt gekomen om de boodschappen te komen betalen.’ En dat zónder commentaar, benadrukt Amy. ‘Zijn enige woorden waren: ‘Je hoefde helemaal geen boodschappen te doen. Ik zou dat deze week toch doen.”

Liefde zónder Instagramfilter
Amy eindigt haar Facebookbericht met een boodschap aan alle jongeren. ‘Laat je niet afleiden door uitsloverij, maar kijk naar de manier waarop hij je behandelt als Instagram even níet kijkt.’ De post van Amy is inmiddels dertienduizend keer geliket en meer dan elfduizend keer gedeeld.

NIEUWS | BUITENLAND | DIE GAAT VIRAL

Bron: The Huffington Post | Foto: Pexels.com

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer nieuws

Meest gelezen

Lees dit ook even

Please update your browser