Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

nieuws

Op heterdaad 'betrappt'? Vrouw rijdt al typend tegen motoragent op

Op heterdaad 'betrappt'? Vrouw rijdt al typend tegen motoragent op

Appen achter het stuur is een absolute no go. In Tilburg is een vrouw daar nog eens goed aan herinnerd toen zij al typend tegen een motoragent opreed. 

| Justine Wouterson

De agent kon net op tijd wegspringen, maar zijn motor werd wel geraakt.

Lees ook
Politie krijgt flitscamera’s om bellende of appende bestuurders sneller te pakken

Bekeuring

Toen de agent zag dat de vrouw tijdens het rijden met haar telefoon bezig was, nam hij direct actie om haar te kunnen bekeuren. Hij gaf haar een stopteken en dacht te zien dat de vrouw daarop reageerde. Ze stopte namelijk, maar toen de agent van zijn motor stapte om haar aan te spreken, reed ze plots achteruit, waarbij ze tegen de motor van de politieman raakte. De man zelf kon de auto van de vrouw net ontwijken, en hield geen verwondingen over aan het incident.

‘Het is een kletsverhaal’

Tegen Omroep Brabant ontkent de vrouw bezig te zijn geweest met haar telefoon. “Het is een kletsverhaal. Ik reed achteruit naar een parkeerplek en de agent dacht dat ik aan het bellen was. Dat was niet zo en ik heb ook geen boete gekregen”, aldus de ‘dader’. “Zegt de politie van wel? Onbegrijpelijk. Als ik al bellend een agent had aangereden, hadden ze me toch wel opgepakt?”

Weggekomen met waarschuwing

In een reactie laat de politie weten dat de vrouw wel degelijk met haar smartphone in de weer was. “De agent wilde daar een boete voor schrijven, maar na het ongeval was ze zo geschrokken, dat we het bij een waarschuwing hebben gelaten.” Wel zou er een schadeformulier door de vrouw zijn ingevuld.

NIEUWS | OPMERKELIJK

Bron: Omroep Brabant | Foto: Facebook Politieteam Tilburg-Centrum

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer nieuws

Lees dit ook even

Please update your browser